promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 29. svibnja 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Jamieson kvaliteta: jamstvo sigurnih, čistih i učinkovitih dodataka prehrani

Važno je znati koje dodatke prehrani unosite u svoje tijelo. Proizvodi kanadskog branda vitamina i minerala Jamieson svojim “360 Čisto” pristupom jamče kvalitetu, čistoću i učinkovitost

Jamieson dodaci prehrani

Kanadski brand vitamina i minerala Jamieson ponosno nudi različite prirodne proizvode za poboljšanje zdravlja za cijelu obitelj, što obuhvaća sljedeće:

  • vitamine i minerale,
  • dodatke prehrani, uključujući omega-3 masne kiseline,
  • proizvode za bolju probavu,
  • vitamine za djecu u razvoju,
  • biljne ekstrakte i biljne pripravke.

Proizvodi kanadske tvrtke Jamieson u cijelom su svijetu prepoznati po svojoj čistoći i učinkovitosti. Jamieson je posvećen kvaliteti koja se izražava kroz načelo „360 Čisto“, a jamči da proizvodi ovog branda imaju najveću moguću kvalitetu.

Tvrtka je posvećena poboljšavanju zdravlja i dobrobiti krajnjih korisnika još od 1922. godine. Načelo “360 Čisto”, kojeg se drži Jamieson, znači predanost u premašivanju industrijskih standarda kako bi se osiguralo da su Jamiesonovi proizvodi najsigurniji, najčišći i najučinkovitiji na tržištu.

To je obećanje koje je tvrtka dala sebi i ljudima koji koriste Jamieson proizvode.

Načelo “360 Čisto” započinje visokokvalitetnim sastojcima

Sveobuhvatan postupak odabira kojeg se drži Jamieson osigurava da se u svim proizvodima tvrtke koriste samo najbolji sastojci iz visokokvalitetnih izvora. Sami sastojci odabiru se i na temelju onoga što sadrže, ali i na temelju onoga što ne sadrže – gleda se i gdje su uzgajani ili ubrani te kako su obrađeni. To je jedan od razloga zašto potraga za sastojcima može Jamiesonove stručnjake odvesti diljem svijeta.

Pristup “360 Čisto” jamči apsolutnu čistoću proizvoda

Sastojci koji se koriste u proizvodnom procesu rigorozno se prate, provjeravaju i analiziraju. Prije nego što se sastojci certificiraju za upotrebu, provjeravaju se potencijalne nečistoće – teški metali, pesticidi, otapala i mikrobiološki kontaminanti te mnogi drugi. Dokumentacija prati svaki sastojak tijekom cijelog života. Dugo nakon što Jamiesonov proizvod stigne na policu ljekarne ili u ormariće korisnika, svaki se sastojak može povezati s točnim datumom kada je došao u postrojenja tvrtke te u kojoj je seriji bio korišten.

Načelo “360 Čisto” označava aktivnu snagu

Izloženost toplini i vodi tijekom proizvodnog postupka može utjecati na snagu proizvoda. Jamieson štiti snagu proizvoda primjenom postupaka ekstrakcije bez alkohola i otapala te suhog komprimiranja, koji sprečavaju razrjeđivanje i kontaminaciju.

“360 Čisto” pristup oslanja se na pametnu proizvodnju

Tijekom proizvodnje, kontrole protoka zraka sprječavaju križnu kontaminaciju. Oprema – vage, mikseri, strojevi za tabletiranje, oprema za premazivanje i analitički uređaji – rigorozno se čiste. Redovita kalibracija i dijagnostički testovi osiguravaju preciznost proizvodne opreme. Prerađena voda dolazi iz pročišćenog izvora. Jamiesonove male, pažljivo kontrolirane proizvodne serije osiguravaju da možete kupiti najsvježije – i najjače – proizvode bilo kojeg dana u tjednu.

Načelo “360 Čisto” izdvaja Jamieson – i simbol je sigurnih, čistih i učinkovitih proizvoda kojima možete vjerovati.

Poznato je da se Jamieson smatra najpouzdanijim proizvođačem vitamina, minerala i dodatka prehrani u industriji. Jedan od glavnih razloga za tu osobinu je marljivi fokus tvrtke na čiste, kvalitetne sastojke, zbog čega svojim kupcima i potrošačima Jamieson isporučuje proizvode držeći se načela “360 Čisto”. A kako bi dodatno ojačao ovu predanost kvaliteti i čistoći, Jamieson je također certificirani TRU-ID® proizvođač!

Jamieson je nositelj certifikata kvalitete TRU-ID®

Važno je znati što unosite u svoje tijelo. Zapečaćen povjerenjem, Jamiesonov certifikat TRU-ID® znak je kvalitetnih biljnih i probiotičkih sastojaka koji se koriste u procesu proizvodnje. Kada vidite TRU-ID® logo na Jamieson proizvodima, možete biti sigurni da je analiziran DNK aktivnih sastojaka od strane Sveučilišta Guelph. DNK analiza prati i provjerava aktivne biljne i probiotičke vrste te ih uspoređuje s njihovim specifičnim podrijetlom, čime se potvrđuje njihova autentičnost.

To je obećanje koje proizlazi iz certifikata TRU-ID®: da je ono što je na etiketi upravo ono što je i u bočici.

Upoznajte kvalitetne Jamieson dodatke prehrani na ovom linku.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button