promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 27. svibnja 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Jamieson slavi stoljeće poboljšanja svjetskog zdravlja i blagostanja

Mala, obiteljska tvrtka koja je započela s radom 1922. sada je najveći kanadski brand vitamina i minerala dostupan u više od 45 zemalja svijeta. Cijelo to vrijeme tvrtka je posvećena zdravlju i blagostanju krajnjih korisnika

Jamieson 100 godina

Već sto godina kanadska tvrtka Jamieson zahvalna je krajnjim korisnicima što su tvrtki poklonili svoje povjerenje kada je u pitanju zdravlje i blagostanje. To povjerenje glavna je pokretačka snaga tvrtke. Upravo zbog toga Jamieson se kontinuirano trudi udovoljiti rastućim potrebama ljudi za kvalitetnim dodacima prehrani, s naglaskom na isporučivanju kvalitete i čistoće baš svaki put. Iako se tijekom stoljeća puno toga promijenilo, zahvalnost tvrtke Jamieson i posvećenost krajnjim korisnicima i njihovim obiteljima ostaje nepromijenjena. Zdravlje je u fokusu tvrtke već 100 godina i, kako naglašavaju, bit će i sljedećih 100.

Tradicija proizvodnje kvalitetnih dodataka prehrani i održivi put razvoja

Mala, obiteljska tvrtka koja je započela s radom 1922. je sada najveća kanadska marka vitamina i minerala dostupna u više od 45 zemalja svijeta. 1922. je osnovana tvrtka C.E. Jamieson & Co kada su lansirana 2 proizvoda – ulje romba i kristali koncentriranog soka naranče. 1928. tvrtka je lansirala prvu tabletu vitamina C, a 1970. prvu visoko učinkovitu formulu vitamina i minerala. Od tada je Jamieson značajno napredovao osiguravajući visoku kvalitetu proizvoda te ostajući posvećen podršci globalnog zdravlja od prvog dana.

Jamieson je iznimno ponosan na svoju tradiciju. A slaveći dostignuće od 100 godina postojanja i djelovanja ove godine, ujedno izražava odgovornost izgraditi održivi put i za sljedećih 100 godina kao i za dolazeće generacije. U skladu s time, tvrtka je posvećena smanjenju emisije CO2 za 50% do 2030., i uspostavljanju plana za 0% emisije do 2050. Ti ciljevi su usklađeni s ciljevima Pariškog ugovora ujedinjenih naroda, a dosadašnji projekti tvrtke su već pomogli u ostvarivanju tih ciljeva. Projekti uključuju recikliranje sadržaja pakiranja za 50%, smanjenje kartonskog pakiranja za 50%, smanjenje pakiranja pošiljki za 20% te smanjenje organskog otpada za 75%.

100 godina industrije posvećene kvaliteti

Svoju posvećenost kvaliteti Jamieson dokazuje i kroz sljedeće:

  • Svi Jamieson dodaci prehrani su proizvedeni u skladu s načelom “360 Čisto”, što znači da je obavljeno više od 360 testiranja proizvoda kako bi se omogućilo da se samo najkvalitetniji i najčišći proizvodi prodaju kao Jamieson marka
  • DNK analiza i TRU-ID® certifikat svih biljnih proizvoda i mliječno kiselinskih bakterija
  • Proizvodnja tableta i kapsula posjeduje certifikat farmaceutskog standarda Health Canada

100 godina Jamieson

Osim što su Jamieson proizvodi visoko kvalitetni i vrhunske čistoće – tvrtka zastupa mišljenje da  uzimanje dodataka prehrani ne smije biti “gnjavaža”. Iz tog razloga Jamieson osim tableta i kapsula nudi i veliki broj zabavnih i ukusnih oblika koji udovoljavaju potrebama krajnjih korisnika. Želite li okus jagode – Jamieson ga ima.

Provjerite ponudu Jamieson proizvoda i pronađite što vam odgovara.

Proslavite s Jamiesonom ovaj veliki rođendan!

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upoznajte kvalitetne Jamieson dodatke prehrani na ovom linku.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button