promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 6. studenoga 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Jamieson Vitamin C 500, 1000 mg

Dobro došli Kod Jamiesona u obitelj dodataka prehrani koji donose dobro vašem zdravlju

Jamieson Vitamin C 1000

Jamieson vitamin C 1000 mg s vremenskim otpuštanjem pridonosi jačanju imuniteta te osigurava antioksidativnu zaštitu organizma

Jeste li znali da ljudsko tijelo ne može samo proizvesti vitamin C te ga treba unositi hranom ? Većina povezuje prirodne izvore vitamina C s citrusnim voćem, poglavito limunom, no najviše ga ima u paprici. Većina znanstvenika smatra da danas premalo unosimo vitamina C, odnosno da ga ne dobivamo dovoljno hranom i stoga se nerijetko preporučuje njegov unos kroz dodatke prehrani.

U periodu kada se imunološki sustav bori s infekcijama, potreba za vitaminom C je povećana.

Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, a ima i druge važne uloge.

Jača imunitet, sprječava nastanak raznih tegoba

Jamieson Vitamin C 500 mg koristi se preventivno u svrhu jačanja imuniteta i sprječavanja nastanka raznih tegoba i bolesti. Jamieson Vitamin C 500 mg dolazi u pakiranju od 100 + 20 tableta za žvakanje. Tablete za žvakanje su odličnog prirodnog okusa naranče. Jamieson vitamin C 500 primjenjuje se u  djece starije od 4 godine i odraslih u dozi od jedne tablete za žvakanje dnevno. Vitamin C 500 mg preporuča se kao svakodnevni dodatak prehrani u svrhu jačanja imuniteta i otpornosti organizma na infekcije.

Jamieson Vitamin C 500Jamieson vitamin C 1000 mg s vremenskim otpuštanjem pridonosi jačanju imuniteta te osigurava antioksidativnu zaštitu organizma. Pakiranje Jamieson vitamina C 1000 mg sadrži 100 tableta, a doza za odrasle je 1 tableta na dan. Jamieson vitamin C 1000 preporuča se kao svakodnevni dodatak prehrani kad je infekcija već nastupila.

Navedene Jamieson proizvode  je moguće naći u svim boljim ljekarnama.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button