promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 31. kolovoza 2018.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Olival čarobna ulja za bujnu i blistavu kosu te meku kožu zavodljivog sjaja

Kada Olival spoji prirodne sastojke s njegujućim svojstvima, divan miris i pomno osmišljenu formulaciju za njegu – nastaje prava čarolija!

Olival čarobna suha ulja

Čarobna suha ulja namijenjena su njezi tijela, lica i kose, a zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag te se brzo upijaju u kožu. U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama.

Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela te za sjaj i ljepotu kose. 

Olival čarobno suho ulje idealno je za njegu kože nakon sunčanja, ne samo zbog ublažavanja štetnog djelovanja UV zraka, nego i zbog velikog gubitka vlage kako bi u potpunosti hidratiziralo kožu i vratilo joj nježnost i mekoću.

Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama daje koži poseban zlatni sjaj i naglašava njezinu preplanulost. Oba ulja su prekrasnog mirisa pa ih je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema. Čine kožu mekom i svilenkastom, a vrhove kose nahranjenima i zaštićenima.

Doznajte više na www.olival.hr.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button