promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 1. lipnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Bio-Oil® predstavlja: Nova generacija tretmana za suhu kožu

Bio-Oil® razvio je posebnu formulu u kojoj je vodu zamijenio uljem te tako stvorio stopostotni aktivni proizvod koji kožu pouzdano njeguje i održava vlažnom. Neka ovaj gel postane neizostavan dio vaše beauty rutine

Bio-Oil® njega suhe koze hidratacija koze

Idealan proizvod za suhu kožu trebao bi sadržavati okluzivne tvari koje imaju svojstvo formiranja zaštitnog filma na koži i sprječavanje gubitka vode. Važan sastojak su i humektansi – tvari koje na sebe vežu vodu kao što su urea, hijaluronska kiselina, glicerin te emolijensi – tvari koje umiruju i omekšavaju kožu (poput shea maslaca). A upravo je Bio-Oil® uspio osmisliti jedinstveni proizvod koji sadrži sve navedeno čineći kožu hidratiziranom.

Posebna formula za suhu kožu

Većina proizvoda koji se koriste za njegu kože sadrži veliku količinu vode, uglavnom oko 70%, a voda u dodiru s kožom isparava ne pružajući joj nikakve dodatne benefite. Zato je Bio-Oil® razvio posebnu formulu u kojoj je vodu zamijenio uljem i tako stvorio stopostotni aktivni proizvod. Sa samo 3% vode, ova moćna formula novog gela kombinira brojne sastojke za koje pouzdano znamo da će njegovati kožu i održavati ju vlažnom: 50% Bio-Oil® ulja, 37% ostalih sastojaka masne faze, 10% humektansa.

Bio-Oil® gel za suhu kožu jedinstvene je teksture gel-ulja, Pur Cellin Oiltm sadržan u formuli utječe na njezinu konzistenciju, čini ju laganom i nemasnom čime osigurava da koža lagano upije sve dodane djelatne tvari. Na koži stvara tanki zaštitni sloj i na taj način sprječava gubitak vlage te vraća suhu kožu u njeno optimalno hidratizirano stanje. Koristi se u manjim količinama te se lako nanosi i razmazuje.

Sastojci za očuvanje kožne barijere

Vitamini sadržani u formuli pomažu u očuvanju kožne barijere (vitamin B3), potiču stvaranje kolagena pomažući u obnovi kože, poboljšanja elastičnosti i teksture kože (vitamin A) te doprinose normalnom funkcioniranju zdravih stanica kože te imaju regenerativna svojstva u obnovi lipida kože i lipidne barijere kože (vitamin F).

Njega različitih tipova kože

Normalna, masna, suha ili mješovita: Znate li odrediti svoj tip kože?

Djeluje jednostavno odrediti tip kože i prema tome odgovarajuću njegu. Međutim, često griješimo brkajući tip i stanje kože pa,...

SAZNAJTE VIŠE

Bio-Oil® gel za suhu kožu sadrži i prirodna ulja kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože. Kamilica djeluje protuupalno i smiruje dok ulje nevena ima regenerativno djelovanje na stanice kože.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button