promo signPROMO ČLANAK

ADIVA nagrađuje - 12. srpnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Philips Avent daruje: osvojite ručnu izdajalicu za opušteno i jednostavno izdajanje

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite za vašeg mališana vrijednu nagradu – Philips Avent ručnu izdajalicu SCF430/10

rucna izdajalica nagradni natječaj Philips Avent izdajanje majčino mlijeko dojenje majcinstvo

Brojna se pitanja postavljaju kada je riječ o trudnoći i porodu, ali nepobitna je činjenica da je to za svaku ženu jedinstveno iskustvo. O onome što dolazi nakon poroda i s kakvim se sve izazovima majke susreću manje se priča jer se nekako podrazumijeva da će to sve doći prirodno i da će mame savladati sve prepreke. Jedan od takvih izazova od koji se očekuje da će svakoj mami doći prirodno je dojenje.

Majčino mlijeko je najbolji izvor svih hranjivih sastojaka koja su potrebna djeci za zdrav razvoj od rođenja pa do 6. mjeseca života i uvijek je najbolja opcija za bebe. Dojenje je prirodan i predivan proces  koji omogućava posebno povezivanje mame i bebe, a kao rezultat te bliskosti i povezanosti bebe su smirenije i opuštenije. Poznata je i činjenica da dojenje ima jako važnu ulogu u postavljanju temelja za djetetov zdrav početak i razvoj, ali i za zdravlje majke.

Kako olakšati stresan period dojenja?

Iako je dojenje jedinstveno i lijepo putovanje, nije uvijek jednostavno, niti lako. Uspostavljanje ritma dojenja zahtijeva vrijeme i strpljenje. Žene u tom procesu mogu imati poteškoća s nelagodom, strahom da će ostati bez mlijeka ili se bore s bolnim bradavicama. Iskustvo pokazuje da je jedan od glavnih razloga zbog kojih žene prestaju dojiti osjećaj da nemaju dovoljno mlijeka.

Danas postoje proizvodi koji mamama mogu pomoći i olakšati stresan period dojenja. Jedno od takvih pomagala je i Avent ručna izdajalica koja je zbog svoje udobnosti, učinkovitosti, praktičnosti i jednostavnosti korištenja vrlo popularna među mamama.  Izdajalica omogućava izdajanje viška mlijeka koji mame mogu pohraniti u bočicu, sterilizirane posudice ili vrećice te sačuvati za kasnije korištenje. Zbog ubrzanog načina života, takvo izdojeno mlijeko može osigurati da dijete dobiva majčino mlijeko i kad mama nije u djetetovoj blizini.

Philips Avent ručna izdajalica SCF430/10

Philips Avent ručna izdajalica: novi dizajn za ugodan i brz protok mlijeka

Kroz godine proučavanja i istraživanja fiziologije hranjenja bebica, uključujući i izradu nekoliko neovisnih kliničkih studija, Philips je utvrdio da se bebe služe posebnim pokretom jezika, poput vala, kako bi pomogle u što bržem otpuštanju mlijeka tijekom procesa sisanja. Taj jedinstveni pokret Avent je replicirao u dizajnu nove ručne izdajalice Philips Avent, a koja se odražava u Natural Motion tehnologiji.  Natural Motion tehnologija koristi kombinaciju usisavanja i stimulacije bradavica tako što oponaša pokrete sisanja, čime se ubrzava otpuštanje mlijeka, a mamama pruža ugodan i brz protok mlijeka.

Philips Avent brine o maminim i bebinim potrebama

Doji li mama isključivo ili kombinirano, želimo joj pomoći da doji sve dok ona želi. Zbog toga je Avent proveo  više godina istražujući ono što majkama treba, a to je između ostalog, i da se osjećaju podržane dok doje. Na temelju našeg istraživanja otkrili smo koje ključne stvari mame traže kada je riječ o  izdajalicama.

Inovativni silikonski jastučići koji su proizvedeni po uzoru na jedinstveno djetetovo sisanje, stimuliraju bradavicu i tako pomažu da se brzo pokrene protok ili otpuštanje mlijeka. Brži protok mlijeka omogućava majkama osjećaj sigurnosti da će imati dovoljno mlijeka za svoju bebu.

Pogodan za sve mame koje doje

Jedna veličina odgovara svim mamama! Ručna izdajalica Philips Avent posebno je dizajnirana za tiho i diskretno iskustvo, tako da se majke mogu osjećati samouvjereno u izdajanju gdje god se nalazile. Silikonski jastučić se nježno savija i prilagođava jedinstvenoj anatomiji grudi svake mame. Philips Avent nova ručna izdajalica odgovara 99,98% svih veličina bradavica * (do 30 mm). Više informacija o proizvodu pročitajte na poveznici.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button