promo signPROMO ČLANAK

ADIVA nagrađuje - 14. prosinca 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Medicinska naklada nagrađuje: Oplemenite duh i tijelo dobrom knjigom!

Virusi, potresi, socijalno distanciranje... unatoč nedaćama knjiga i dalje ostaje naš najbolji suputnik i prijatelj na putu prema boljim vremenima

medicinska naklada socijalno distanciranje epidemija koronavirusa knjiga

Kažu da je knjiga najbolji lijek za mnoge nedaće u životu.

Izdanja Medicinske naklade donose intrigantne naslove iz pera domaćih i stranih pisaca i stručnjaka koji nas nastoje bodriti svojim preporukama te korisnim i stručnim savjetima i svjedočanstvima, lijepom riječi i vizijom usmjeriti prema nekim sretnijim vremenima, oplemeniti duh i tijelo korisnim i zdravim štivom.

Osvojite jednu od dvije sjajne knjige Medicinske naklade!

Za vas smo izdvojili dva odlična naslova Medicinske naklade. Sve što trebate učiniti je biti kreativni u našem nagradnom natječaju na kraju ovog članka. Dva najkreativnija odgovora nagradit ćemo s po jednom knjigom autorice Slavice Dodig.

Nagradni naslovi

Slavica Dodig: Biblijska medicina

Najvrijedniji dio ove knjige nalazi se u brižno, studiozno, precizno i znalački biranim tekstovima kojima se zorno pokazuje kako biblijski čovjek razmišlja o zdravlju, bolesti i smrti, što vjeruje, kako se odnosi, što snuje i čemu smjera. Ova knjiga može i treba biti inspirativna za daljnja produbljivanja i proširivanja ove važne teme koja se tiče jednako vjernika i antropologa, medicinara i humanista, povjesničara umjetnosti i duhovnika. Svi će u ovoj knjizi naći nešto za sebe, za popunjavanje rupa u znanju – ako su samo iskreni prema sebi – koje valja stalno ispunjavati novim znanjima.

Slavica Dodig: Biblijski krajolici

Knjiga Biblijski krajolici prvenstveno je izraz želje da čitatelja potakne da čitajući Bibliju nastoji razumjeti biblijske tekstove, da u njoj pronađe snagu za vlastiti život, koji je u metaforičkom smislu put po plodnim dolinama, napornim pustinjama i uzvisinama, katkada lak, često težak i zahtjevan. Snaga koja izvire iz iskustva Božjeg naroda  – naroda koji je boga prihvatio kao suputnika u svome životu, a osobito snaga koja izvire iz Isusova hoda po Svetoj Zemlji – svakog čovjeka vodi u savršen božji krajolik, u obećanu zemlju, u nebeski Jeruzalem.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button