promo signPROMO ČLANAK

ADIVA nagrađuje - 29. rujna 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Darujemo vam Philips Avent električnu izdajalicu za još ljepše iskustvo izdajanja

Uključite se u nagradni natječaj, osvojite vrijednu Philips Avent električnu izdajalicu SCF396/11 i uljepšajte svoje dane majčinstva

PHILIPS AVENT_izdajalica

Neka vaši dani provedeni uz malu slatku bebu prođu u najljepšem sjećanju! Jednoj mami odlučili smo uljepšati prve mjesece majčinstva te je u suradnji s Philips Aventom nagraditi inovativnom električnom izdajalicom s Natural Motion tehnologijom uz koju će dojenje postati još ljepše iskustvo.

Sve što trebate učiniti jest da pročitate ovaj članak te ispunite nagradni zadatak koji se sastoji iz dva dijela. Od vas očekujemo točan odgovor na pitanje o Philips Avent električnoj izdajalici (nije teško, odgovor se krije u ovom članku) te nakon toga ocjenjujemo i vašu kreativnost! 

No krenimo redom.

Inspirirano bebama, učinkovito za mame

Uz Philips Avent električnu izdajalicu kao majka ući ćete u novu eru izdajanja uz savršeno uravnoteženu kontrolu usisa i stimulaciju bradavica, a sve to inspirirano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna izdajalica s Natural Motion tehnologijom održava optimalan protok mlijeka i nježno se prilagođava veličini i obliku bradavica

Izdajalica osigurava brojne prednosti za majku:

Tehnologija prirodnog kretanja za brz protok mlijeka

Izdojite više mlijeka u kraćem roku* uz pomoć jastučića koji stimulira dojku na isti način kao kad beba siše mlijeko. Besprijekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izdajanja, a primjenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavica i sile usisa za maksimalni protok mlijeka.

Mekan i prilagodljiv silikonski jastučić univerzalne veličine

Jedna veličina pristaje svima. Budući da smo svi mi različite građe, silikonski se jastučić nježno savija te prilagođava vašoj bradavici. Pristaje na 99,98% veličina bradavica (do 30 mm).

Izdajanje bez naginjanja naprijed

Osjećajte se opušteno dok izdajate, zahvaljujući dizajnu koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se morate naginjati naprijed. Uspravni položaj** dokazano je najbolji za majku.

Personalizirano iskustvo, 8 + 16 razina postavki

Fino podesite svako izdajanje prema svojim potrebama sa širokim rasponom postavki stimulacije i izdajanja. Philips Avent izdajalice nude 8 postavki za stimulaciju i 16 postavki za izdajanje za personalizirano iskustvo.

Bešuman motor za diskretno iskustvo gdje god se nalazili

Izdajajte kad god i gdje god to želite zahvaljujući bešumnom motoru tankog dizajna.

Punjiva baterija za izdajanje dok ste vani ili na putu

Izdajajte se izvan kuće ili dok ste u pokretu bez brige o punjenju uređaja. Philips Avent punjiva baterija opremljena je mikro USB adapterom i traje do 3 izdajanja u jednom punom punjenju.

Minimalan broj dijelova i intuitivno sastavljanje

Zatvoreni sustav izdajanja znači da se mlijeko ne zadržava u cijevima pa vam ostaje manje za čišćenje. A i manji broj dijelova također olakšavaju ponovno sastavljanje.

Funkcija memorije

Znate što volite? Izdajalica se automatski sjeća vaših posljednjih postavki, sve što trebate učiniti jest sjesti i pritisnuti gumb za pokretanje.

Funkcija pauziranja/rada

Želite li se namjestiti ili jednostavno pauzirati, gumb za pokretanje/pauziranje uvijek vam je nadohvat ruke.

 

Reference

*Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mlijeka (vremena do refleksa za izdajanje mlijeka – MER.

**Utemeljeno na rezultatima kliničkih ispitivanja proizvoda u kojima je sudjelovalo 20 sudionica (2019.), 90 % sudionica smatralo je da je položaj za izdajanje udoban (jednostruka električna izdajalica), a 95 % sudionica smatralo je da je položaj za izdajanje udoban (dvostruka električna izdajalica).

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

PREUZMITE DOKUMENT (pdf s pravilima natječaja)

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button