ADIVA Plus sadržaj - 23. listopada 2023.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Upoznajte migrenu

Migrena nije glavobolja poput bilo koje druge. To nije niti „obična, nešto jača“ glavobolja. Riječ je o onesposobljavajućoj primarnoj glavobolji koja narušava kvalitetu života u svakom njegovom aspektu

migrena-glavobolja

Jura ili Goran?

Kako izgleda život s migrenom, u usporedbi sa životom bez migrene, možete saznati u videu. Ovaj video će vam pružiti dodatne informacije o tome kako migrena može utjecati na svakodnevni život. Provjerite živite li svakodnevno kao Jura ili kao Goran?

Savjeti za olakšanje i bolje razumijevanje migrene

Ako vi ili netko koga poznajete pati od migrene, važno je potražiti odgovarajuću pomoć i podršku. Postoji mnogo načina na koje možete olakšati simptome migrene i poboljšati kvalitetu života.

Migrena je više od glavobolje

Migrena je ozbiljna i složena bolest koja može značajno utjecati na kvalitetu života. Prepoznavanje simptoma migrene i traženje pomoći ključni su koraci u olakšavanju nelagode i pronalaženju načina za upravljanje migrenom.

Nemojte se boriti sami – potražite podršku svojih voljenih osoba i stručnjaka. Postoje mnoge opcije liječenja i metode kojima možete naučiti kako kontrolirati migrenu i vratiti se normalnom životu. Zapamtite, traženje olakšanja i razumijevanje ključni su koraci prema poboljšanju kvalitete života za ljude s migrenom.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button