promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 30. rujna 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Međunarodni kongres nutricionista: Najnoviji trendovi u prehrani na jednome mjestu

Međunarodni kongres nutricionista uspješno se organizira već 7. godinu za redom, a održat će se od 8. do 10. studenog 2019. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu te će otkriti koji su najnoviji trendovi u prehrani

Međunarodni kongres nutricionista otkriva koji su najnoviji trendovi u prehrani

Ako se pitate po čemu se ovaj Kongres izdvaja od ostalih te zašto ga ne smijete propustiti, obratite pozornost na njegovu interdisciplinarnost, teme predavanja koje prate trendove u nutricionizmu i popratna društvena događanja.

7. Međunarodni kongres nutricionista

Ovaj Međunarodni kongres nutricionista je poseban po tome što okuplja ne samo nutricioniste, već i stručnjake iz različitih grana znanosti, od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Kongres je organiziran pod vodstvom Hrvatskog Saveza Nutricionista – nacionalne zajednice udruga nutricionista i dijetetičara u Republici Hrvatskoj, u suradnji s ASPEN-om, FENS-om i studentskom udrugom PROBION. Sudjelovanje je bodovano od strane strukovnih komora Republike Hrvatske.

Ovo su namirnice koje treba izbjegavati kada uzimate lijekove

Koncept Kongresa temelji se na nizu predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja gdje strani i domaći stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznose i obrazlažu najnovije spoznaje i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti te komponentom u procesu liječenja, ali i nutricionizmom kao neizostavnim dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Trendovi u prehrani i povezanost sa zdravljem

Teme predavanja na 7. Međunarodnom kongresu nutricionista pratit će trendove u prehrani, povezanost prehrane s plodnosti, trudnoćom i laktacijom, kliničku prehranu, ulogu i značaj mikrobiote, povezanost prehrane i autoimunih bolesti, prehranu u djece sportaša i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima. Naime, Kongres redovito posjeti preko 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Slobodno vrijeme ispunjeno je interaktivnim eno-gastro eventom i edukativnim izletima. Vrhunac zabave je već tradicionalno druženje na Gala večeri.

zdravi obroci, posao, produktivnost

Zdravo i na poslu: Savjeti za obroke koji će potaknuti produktivnost

Zdravi obroci i posao idu zajedno, samo je važno razmišljati što jedemo i pijemo jer to izravno utječe na...

SAZNAJTE VIŠE

Promocija zdravog življenja postaje predmet zanimanja sve većeg broja ljudi, ne samo na individualnoj nego i na globalnoj razini. Zahvaljujući tome, ova tema dobiva veliku pozornost javnosti i medijsku popraćenost.

Svi zainteresirani mogu posjetiti 7. Međunarodni kongres nutricionista te proširiti i obnoviti svoja znanja iz područja nutricionizma. Pozivaju se i studenti prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima.

Sve dodatne informacije o Kongresu možete saznati na službenoj stranici Kongresa, a prijaviti se možete ovdje.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button