promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 2. lipnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Medicinska naklada nagrađuje: Ostanite u društvu s dobrom knjigom!

Virusi, potresi, socijalno distanciranje... unatoč nedavnim nedaćama knjiga i dalje ostaje naš najbolji suputnik i prijatelj na putu prema boljim vremenima

medicinska naklada socijalno distanciranje epidemija koronavirusa knjiga

Kažu da je knjiga najbolji lijek za mnoge nedaće u životu. A Hrvatska izdavačka kuća Medicinska naklada ima i Biblioteku Knjigolijek kojoj je cilj oplemeniti duh i tijelo korisnim i zdravim štivom.

Kultura iz naslonjača: Što sve možete pratiti online dok ste u izolaciji

Biblioteka Knjigolijek donosi intrigantne naslove iz pera domaćih i stranih pisaca i stručnjaka koji nas nastoje bodriti svojim preporukama te korisnim i stručnim savjetima i svjedočanstvima, lijepom riječi i vizijom usmjeriti prema nekim sretnijim vremenima.

Ne propustite proljetne popuste u internetskoj knjižari Medicinske naklade!

Sad je prava prilika da iskoristite popuste Medicinske naklade! Preporučujemo vam da se u udobnosti svojih domova upoznate s danas vrlo aktualnim temama kroz znanstveno i stručno utemeljene knjige iz područja epidemiologije, infektologije, mikrobiologije, imunologije i drugih područja biomedicine, te iz područja stomatologije, veterine i farmacije.

Cjelokupan popis knjiga na popustu pogledajte ovdje: https://www.medicinskanaklada.hr/

Osvojite jednu od dvije sjajne knjige biblioteke Knjigolijek!

Za vas smo izdvojili dva odlična naslova Biblioteke Knjigolijek. Sve što trebate učiniti je biti kreativni u našem nagradnom natječaju na kraju ovog članka. Dva najkreativnija odgovora nagradit ćemo s po jednom knjigom Biblioteke Knjigolijek.

Kliknite i pogledajte sva izdanja Biblioteke Knjigolijek:

Nagradni naslovi

Jonathan Hajdt: Hipoteza o sreći, traženje suvremene istine o drevnoj mudrosti

Riječ je o predivno napisanoj i iznijansiranoj knjizi koja pruža duboki uvid u neka od najvažnijih životnih pitanja – Zašto smo ovdje? Kakav bismo život trebali voditi? Koji put vodi do sreće? Od drevnih filozofa do najsuvremenijih znanstvenika, Haidt gradi djelo od najboljih i najblistavijih niti. Knjiga je to koja istinski nadahnjuje!

Nenad Lakušić: Kad srce zaboli, priručnik za bolesnike (i one koji to ne žele postati)

Ovaj priručnik za srčane bolesnike i za one koji to ne žele postati, prijeko je potreban i jednima i drugima. Bolesnici vrlo često prođu akutnu fazu srčanog udara ili velike srčane operacije, a da ne znaju osnovne činjenice o svojoj bolesti i koja je bila osnova i svrha operativnog zahvata koji su prošli. Prednost ovog priručnika je u tome da je napisan krajnje jednostavno, laicima prihvatljivim i razumljivim jezikom, a istodobno je održana visoka razina stručnosti.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button