promo signPROMO ČLANAK

Zanimljivosti i savjeti - 26. travnja 2018.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

AKCIJA 1 + 1 gratis! Uz kupnju Gelée Royale Junior, dobivate Apisirup Junior

Iskoristite posebnu ponudu Medexa u ljekarnama te ojačajte zdravlje mališana uz proizvode koji sadrže pravo bogatstvo iz pčelinjih košnica

Medex akcija

Proizvodi „Junior“ iz Medexa sadrže pažljivo odabrane kombinacije pčelinjih proizvoda, biljnih ekstrakta i vitamina. Proizvedeni su bez konzervansa, bojila i umjetnih aroma, a količina i oblik sastojaka prilagođeni su djeci.

U Medexu sve proizvode i njihove sastojke redovito analiziraju i kontroliraju, čime vode računa o njihovoj najvećoj kvaliteti. Osim kvalitete u Medexu brinu se i za odličan okus proizvoda, koji postižu pčeljim proizvodima, prirodnim biljnim ekstraktima i voćnim sokovima.

Upoznajte Gelée Royale Junior i Apisirup Junior, proizvode uz koje će vaša djeca biti zdrava i disati nesmetano, punim plućima.

Gelée Royale Junior za snažan imunitet

Formula je razvijena posebno za djecu sadrži 250 mg matične mliječi, prirodne vitamine C i E te prirodni beta-karoten u otopini.

Poznato je da se kvaliteta matične mliječi temelji upravo na 10 HDA koja je ključno mjerilo njezine kvalitete. Vitamin C ima ulogu u radu imunološkog sustava i pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, a vitamin E ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Gelée Royale Junior mnogo je više od samo prirodnog štita imunološko sustava djece, jer pridonosi i koncentraciji i lakšem svladavanju svakodnevnih aktivnosti. Sadržaj jedne bočice popijte prije doručka, samostalno ili razrijeđen vodom. Preporučuje se uzimanje najmanje 90 dana i nakon dvotjedne pauze ponovno uzimanje.

Apisirup Junior za zdrav dišni sustav djece

Prirodni sastojci Apisirup Juniora pobrinut će se za zaštitu gornjeg dišnog sustava djece. Medeni sirup s propolisom, sljezom, timijanom i vitaminima ne sadrži nikakve aditive ili dodani šećer. Uz biljne ekstrakte i propolis Apisirup junior sadrži još niacin koji doprinosi održavanju normalnih sluznica te vitamin C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Iskoristite akciju u ljekarnama!

Zašto ne biste nabavili oba ova sjajna proizvoda po cijeni jednog? U ljekarnama do isteka zaliha uz kupnju Gelee Royale Junior ampula možete dobiti gratis Apisirup Junior!

U akciji sudjeluju i ADIVA ljekarne, a vama najbližu ljekarnu možete potražiti na našem lokatoru.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button