Zanimljivosti i savjeti - 9. studenoga 2022.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

ADIVA bojanka „Rastem zdravo“ u ADIVA ljekarnama

U ADIVA ljekarnama uz pratnju svojih mališana možete pronaći ADIVA bojanku

ADIVA bojanka

Zdravstvena je pismenost važna svima jer u određenom trenutku života svi moramo biti u mogućnosti pronaći, razumjeti i koristiti zdravstvene informacije i usluge. Kada se radi o dječjoj zdravstvenoj pismenosti, to je tema koja se u društvu malo spominje, a od velike je važnosti za buduće stavove o zdravlju i samoj informiranosti djece.

Superjunaci Adi i Iva uz psa Munju uče djecu sretnijem i zdravijem odrastanju

Ljekarne, kao i bolnice, često u dječjim očima izazivaju strah i negativne emocije. Kako bismo našim najmlađim pacijentima usadili zdrave vrijednosti i kako bismo im pokazali da u ljekarnama nema mjesta strahu, osmislili smo ADIVA edukativnu bojanku pod nazivom ”Rastem zdravo”. Uz naše superjunake, brata Adija i sestru Ivu i njihovog psa Munju djeca mogu naučiti kako zdravije i sretnije odrastati, a uz to i zabaviti se uz bojanje zanimljivih i djeci prilagođenih ilustracija. Ovom bojankom želja nam je da djeca od malih nogu nauče kako je ljekarna mjesto gdje će dobiti pomoć i savjet, da se osjećaju sigurno te da pristupaju s punim povjerenjem. Na kraju i da bijele kute općenito nisu ništa strašno.

ADIVA Bojanka

ADIVA ljekarne su mjesto gdje su i mališani dobrodošli

Kada mališani kao vaša pratnja stignu u ADIVA ljekarnu, mogu zatražiti svoju ADIVA bojanku, a ljekarnik će im je rado uručiti.

Neka i naši najmlađi pacijenti nauče kako je ljekarna mjesto gdje su dobrodošli i gdje će im se uvijek rado pomoći, a uz avanture Adija, Ive i Munje osiguraju zdravo djetinjstvo i RASTU ZDRAVO!

*Količine su ograničene

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button