promo signPROMO ČLANAK

Treća dob - 5. rujna 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Upijajuće gaćice TENA Pants: Mekane i sigurne inkontinencijske gaćice s odličnim upijanjem

TENA Pants inkontinencijske gaćice za odrasle dolaze u širokom rasponu veličina kako bi pristajale svakom obliku tijela i razini istjecanja urina tako da možete pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe

TENAPants-TENAProskin

TENA ProSkin asortiman jednokratnih inkontinencijskih gaćica TENA Pants namijenjen je ženama i muškarcima, a odličan je za upotrebu danju i noću. TENA Pants gaćice oblikovane su za nošenje kao obično, rastezljivo donje rublje za aktivan svakodnevni život. Ove inkontinencijske gaćice za odrasle dolaze u širokom rasponu veličina kako bi pristajale svakom obliku tijela i razini istjecanja urina tako da možete pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe.

Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne inkontinencijske gaćice sadrže napredne tehnologije za osiguravanje suhoće, zaštitu od propuštanja i kontrolu neugodnih mirisa. TENA uniseks inkontinencijske gaćice napravljene su od mekih i prozračnih materijala, udobno pristaju uz tijelo tako da omogućavaju zaštitu od istjecanja, zdravlje kože i slobodu kretanja. TENA asortiman pronađite u svojoj ADIVA ljekarni i u svim boljim ljekarnama.

Jedinstvene tehnologije TENA Pants gaćica za inkontinenciju

TENA Pants mekane su i udobne gaćice za inkontinenciju dizajnirane za žene i muškarce, odlične za upotrebu u svako doba dana. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA Pants sadrže najnovije tehnologije za smanjenje vlage kako bi osigurale suhoću, zaštitu od propuštanja i kontrolu neugodnih mirisa.

Tehnologija FeelDry Advanced™ brzo uklanja tekućinu s površine, a brzo upijajuća jezgra zatim zadržava urin, čak i u većim količinama kako koža ne bi bila vlažna i kako bi se održalo njezino zdravlje. Ove inkontinencijske gaćice za jednokratnu upotrebu napravljene su od prozračnih materijala poput tkanine koje odlikuje izvanredno upijanje. A budući da su ove pelene-gaćice krojene kao obično donje rublje, promiču neovisan i aktivan svakodnevni život. TENA Pants jednostavno je skinuti i obući. Samo razdvojite bočne šavove i skinite jednokratno upijajuće donje rublje.

Ove se gaćice rastežu baš kao donje rublje kako bi pristajale uz tijelo pa stoga uvijek ostaju na mjestu za udobnost i sigurnost. Indikator vlažnosti s vanjske strane inkontinencijskog proizvoda mijenja boju iz žute u plavu kada je vrijeme za mijenjanje.

TENA Pants dolaze u različitim veličinama i moćima upijanja. O pravilnom izboru se možete posavjetovati sa svojim liječnikom ili ljekarnikom, a savjete za njegu voljene osobe s inkontinencijom pronađite ovdje.

Odobrio nezavisni savez za zdravlje kože Skin Health Alliance

Skin Health Alliance stručnjaci odobrili su sve TENA ProSkin proizvode pa možete biti uvjereni da su sigurni za kožu. Navedena akreditacija pruža vam sigurnost da su neovisni medicinski stručnjaci za zdravlje kože potvrdili da su TENA proizvodi sigurni za kožu.

Asortiman TENA ProSkin proizvoda dermatološki je testiran te dokazano osigurava učinkovitost i nježnost prilikom primjene.

O brandu TENA

S više od 50 godina iskustva TENA je svjetski lider u upravljanju inkontinencijom, pružanju proizvoda i usluga za pojedince i zdravstvene ustanove u 90 država.

Brand je posvećen razvoju proizvoda i usluga koji maksimalno smanjuju utjecaj inkontinencije na svakodnevni život ljudi.

Sezonska savjetodavna kampanja u ADIVA ljekarnama i ponuda uz TENA Pants proizvode

U ADIVA ljekarnama provodi se sezonska savjetodavna kampanja „Sada je na nama da brinemo“. Proizvode iz linije TENA Pants potražite tijekom rujna 2022. uz promotivni poklon uz svaku kupnju proizvoda, a za savjet se obratite svojem ADIVA ljekarniku.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button