promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 15. lipnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Hartmann – stručnjak za zbrinjavanje rana

Rane uzrokovane opeklinama, porezotinama i žuljevima trebaju posebnu njegu za brzo i uspješno cijeljenje. Hartmann linija sadrži proizvode za njegu rana koji pomažu cijeloj obitelji

Hartmann flasteri strucno zbrinjavanje rana rane zuljevi opekline porezotine

Zahvaljujući profesionalnom iskustvu stečenom tijekom više od 200 godina i praćenju potreba i ponašanja potrošača, Hartmann je kreirao novu liniju proizvoda za njegu rana pod nazivom „Stručno zbrinjavanje rana“. Linija sadrži široku paletu rješenja za njegu rana koja uključuje proizvode za  cijeljenje porezotina od papira, većih rana ili za postoperativnu njegu.

Donosimo vam pregled Hartmann proizvoda koje bi bilo dobro imati u kompletu prve pomoći.

Flasteri za zbrinjavanje manjih rana

Novu Hartmann liniju čine četiri proizvoda za zaštitu manjih rana. Cosmos Flexible su elastični i prilagodljivi flasteri koje lako možete odrezati u različite oblike i veličine. Flasteri za zaštitu manjih rana Cosmos Aqua su prozirni vodootporni flasteri koji stvaraju barijeru protiv bakterija. Cosmos Kids su vodoodbojni flasteri sa zanimljivim šarenim motivima koji su pogodni djeci. Cosmos Soft Silicone meki flasteri posljednji su dio nove linije Hartmann proizvoda. Posebno su nježni prema koži zbog čega su prikladni za zaštitu rana i na najosjetljivijoj koži. 

Hartmann flasteri

Proizvodi za zbrinjavanje ogrebotina, žuljeva i opeklina

Flasteri za ogrebotine i žuljeve na stopalima i prstima potpuno su prekriveni hidrokoloidom koji pospješuje cijeljenje te ublažava bol. Cosmos Burns flasteri za manje opekline imaju učinak hlađenja zahvaljujući hidrogelu koji pospješuje cijeljenje i ublažava bol.

Hartmann flasteri

Sterilni flasteri

Samoljepljivi flasteri za zaštitu postoperativnih rana i lakših ozljeda sadrže upijajuću podlogu i odlična su zaštita od vanjskih utjecaja. Dostupni su i u vodoodbojnoj verziji.

Hartmann flasteri

Sterilne komprese za prekrivanje rana

Linija Hartmann proizvoda sadrži i komprese za prekrivanje, čišćenje rana i nanošenje krema i masti. Komprese su sterilne i mekane.

Hartmann flasteri

Kohezivni zavoj za pričvršćivanje

U liniji proizvoda za pričvršćivanje rana nalazi se nekoliko proizvoda. Kohezivan, elastičan zavoj za pričvršćivanje kompresa ili obloga, vodoodbojna ljepljiva traka Omniplast jednostavna za uklanjanje te Omnifix Elastic zavoj za prekrivanje i pričvršćivanje cijele površine obloge.

Hartmann flasteri

Sedamnaest proizvoda koji čine Hartmann liniju, sadrže šarene i praktične ambalaže koje pružaju jedinstven doživljaj kupovine.  Zbog različitih proizvoda u asortimanu, svatko može pronaći ono što mu je potrebno za njegu manjih rana, opeklina, žuljeva i porezotina.

Više informacija o pomoći kod cijeljenja rana te Hartmann proizvodima potražite na ovom linku.

Hartmann flasteri

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button