promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 12. prosinca 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

BNT400® digitalni 3u1 termometar za beskontaktno i kontaktno mjerenje temperature 

Braunov beskontaktni digitalni toplomjer osigurava jednostavno i pouzdano mjerenje tjelesne temperature, temperature hrane i kupke u samo 2 sekunde. Toplomjer kombinira jednostavnost korištenja s jedinstvenom Braun Age Precision® tehnologijom

BRAUN BNT400® digitalni termometar

Mnogi roditelji ne znaju kako definicija vrućice ovisi o dobi djeteta pa tako normalna tjelesna temperatura kod četverogodišnjaka može biti vrućica kod novorođenog djeteta. Kako bi roditeljima olakšao i pomogao u interpretaciji tjelesne temperature, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision® tehnologiju. Primjena tehnologije je jednostavna: nakon odabira djetetove dobi na zaslonu (0-3 mjeseca, 3-36 mjeseci, 36 mjeseci-odrasli), oznake u bojama će objasniti rezultat temeljen na određenoj dobi.

Sustav oznaka u boji za određivanje stupnja temperature

Normalna tjelesna temperatura označena je zelenom bojom, povišena žutom bojom, a visoka tjelesna temperatura ili vrućica crvenom. Age Precision® tehnologija pogodna je za mjerenje temperature svih članova obitelji, bez obzira na dob, a još dodatno olakšava i pomaže roditeljima prilikom interpretacije tjelesne temperature kod djeteta.

Kako toplomjer mjeri temperaturu hrane ili kupke?

Uređaj ujedno omogućuje i mjerenje temperature hrane ili kupke. Pri mjerenju temperature hrane ili kupke toplomjer mora biti usmjeren izravno na hranu ili vodu u razmaku od 6 cm.

Tihi način rada idealan za mjerenje temperature dok dijete spava

Još jedna od prednosti Braun toplomjera je tihi način rada koji vam omogućava da izmjerite temperaturu djeteta dok spava. Kako biste aktivirali funkciju tihog načina rada, pomaknite prekidač na položaj tihog načina rada i izmjerite temperaturu. Na zaslonu će se pojaviti ikona koja označava da je toplomjer u tihom načinu rada.

Također, toplomjer je opremljen sustavom za određivanje točnog položaja. Jednostavno postavite toplomjer na čelo ili na udaljenost do 2,5 cm od sredine čela, neposredno između obrva. Za beskontaktna očitavanja, žuto svjetlo vodiča za vrućicu će pokazati mjesto na koje ste usmjerili toplomjer.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button