promo signPROMO ČLANAK

Obiteljsko zdravlje - 11. travnja 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Braun ThermoScan 7® toplomjer IRT 6520: Nova preciznost mjerenja temperature

Kako bi roditeljima olakšao i pomogao u interpretaciji tjelesne temperature, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision® tehnologiju koja prilagođava mjerenje temperature dobi djeteta

Toplomjer Braun ThermoScan 7® IRT 6520

Braun, istaknuti proizvođač aparata za kućanstvo i vodeći brend u proizvodnji ušnih toplomjera, na tržište donosi inovativnu, jedinstvenu i pouzdanu tehnologiju koja je ugrađena u novi model toplomjera, ušni toplomjer Braun ThermoScan 7® IRT 6520.

Mnogi roditelji ne znaju da definicija vrućice ovisi o dobi djeteta pa tako normalna tjelesna temperatura kod četverogodišnjaka može biti vrućica kod novorođenog djeteta. Kliničke studije pokazuju da se pragovi groznice mijenjaju kako novorođenčad prerasta u djecu, a djeca u odrasle osobe.

Primjena tehnologije je jednostavna

Braun ThermoScan 7® IRT 6520

Kako bi roditeljima olakšao i pomogao u interpretaciji tjelesne temperature, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision® tehnologiju.  Braun Age Precision zaslon označen bojama daje povjerenje cijeloj obitelji pri procjeni mjerenja temperature. Jednostavno pritisnite tipku Age Precision kako biste odabrali odgovarajuću dobnu postavku, izmjerili temperaturu i zaslon u boji će zasvijetliti zeleno, žuto ili crveno kako bi vam prikazao rezultate mjerenja temperature.

Primjena tehnologije je jednostavna: nakon odabiranja djetetove dobi na zaslonu, oznake u bojama će pojasniti rezultat temeljen na određenoj dobi. Normalna tjelesna temperatura označena je zelenom bojom, povišena žutom bojom, a visoka tjelesna temperatura ili vrućica crvenom. Age Precision® tehnologija pogodna je za mjerenje temperature svih članova obitelji, bez obzira na dob, a još dodatno olakšava i pomaže roditeljima prilikom interpretacije tjelesne temperature kod djeteta.

Nova razina pouzdanosti mjerenja

Braun ThermoScan® toplomjer osigurava pouzdanost mjerenja patentiranim zagrijavanjem senzornog vrška toplomjera, s obzirom na to da hladni senzorni vršak može ohladiti područje mjerenja temperature. Kako bi smanjio taj rizik netočnog mjerenja, Braunova tehnologija ThermoScan® toplomjera osigurava pouzdanost zagrijavanjem prije samog mjerenja. Infracrveni toplomjer za uho dolazi s 21 zaštitnom kapicom.

Proizvod se može kupiti isključivo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button