Koronavirus - 17. ožujka 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Koronavirus.hr – centralno mjesto provjerenih informacija o novom koronavirusu

Vlada Republike Hrvatske pokrenula je portal sa svim važnim informacijama o novom koronavirusu

koronavirus.hr koronavirus

Na stranici https://www.koronavirus.hr/ možete doznati provjerene informacije o bolesti COVID-19, prevenciji, poslu, školovanju i putovanjima, možete saznati sve činjenice o koronavirusu, mitove koji o njemu kruže kao i kronologiju epidemije, pratiti najnovije vijesti te doznati koje su Vladine mjere do sada poduzete.

Koronavirus: psihološki efekti njegove pojave

Važni telefonski brojevi za građane

Vrlo važna rubrika sadrži i telefonske brojeve dežurnih epidemiologa, kao i brojeve Hrvatskog Crvenog križa za psihosocijalnu pomoć.

Među ostalim, na stranici koronavirus.hr naći ćete i podatke o broju oboljelih, izliječenih te umrlih od bolesti COVID-19.

Svakako vam preporučujemo da pratite rubriku „najnovije“ u kojoj možete čitati najnovije vijesti iz zemlje, no ujedno naći mnoštvo korisnih informacija koje će vam poslužiti kao orijentir što učiniti u slučaju zaraze, kome se javiti te kako se ponašati tijekom pandemije.

Koronavirus

Je li strah opravdan: Činjenice koje moramo znati o koronavirusu

Posljednjih mjeseci intenzivno se spominje koronavirus, točnije njegov novi soj, a mediji šire brojne informacije, nerijetko polovične i pogrešne

SAZNAJTE VIŠE

Želimo vam svima dobro zdravlje i puno strpljenja. Pratimo preporuke stručnjaka te zaštitimo svoje zdravlje i zdravlje onih koje volimo, posebice starijih osoba i kroničnih bolesnika.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button