promo signPROMO ČLANAK

Gripa i prehlada - 8. ožujka 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Isla® medic hydro+ TREŠNJA: snažna pomoć kod tegoba s grlom

Pastile Isla® medic hydro+ TREŠNJA ublažavaju tegobe s grlom i smiruju snažno napregnute glasnice

Tek kada ga izgubimo, shvatimo koliko nam je glas važan kao glavno sredstvo komunikacije. Ali postoje i profesionalci kojima je glas glavno sredstvo rada (učitelji, profesori, novinari, pjevači, glumci, djelatnici u telefonskoj prodaji…) i upravo njihove glasnice zahtijevaju posebnu njegu.

Isla® medic hydro+ TREŠNJA pastile sadrže hijaluronsku kiselinu koja je poznata kao prirodno sredstvo za njegu glasnica, a njezino djelovanje dodatno je pospješeno dodatkom prirodnog ekstrakta islandskog lišaja i hidrogelnog kompleksa koji na sluznici stvara zaštitni film, te njeguju sluznicu i smiruju snažno napregnute glasnice. Njihovim se djelovanjem na oštećenoj sluznici stvara zaštitni sloj kojim se ona intenzivno vlaži.

Osim toga, Optaflow® – tehnologija potiče stvaranje sline pa se nadražena sluznica usne šupljine i ždrijela dodatno vlaži. Svi sastojci u isla® medic hydro+ pastilama pospješuju blagotvorno vlaženje nadražene ili isušene sluznice usne šupljine i ždrijela.

Isla® medic hydro+ TRESNJA

Kako djeluju Isla® medic hydro+ TREŠNJA pastile

Hidrogelni kompleks sadrži karbomer, ksantansku gumu i hijaluronsku kiselinu. Zbog sposobnosti ovih spojeva da veže vodu i specifične sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje, stvara se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama ima specifično fizičko svojstvo stvaranja vlažnog filma na površini sluznice.

Suhi ostatak iz ekstrakta islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu sjevernih visinskih predjela, sastoji se od više od 80% mucina. Polaganim otapanjem pastila u ustima ekstrakt kao balzam oblaže sluznicu usne šupljine, grla i ždrijela gdje pokazuje svoju ugodno djelovanje.

Zaslugom djelovanja pastila stimulirano je izlučivanje sline, obnavlja se iritirana sluznica i ublažavaju se tipične tegobe kao što su promuklost i snažno napregnute glasnice.

Doziranje

Odrasli i djeca starija od 6 godina mogu uzeti 1 pastilu, otopiti je polako u ustima, 6 puta dnevno, po potrebi.

Više informacija o Isla® medic hydro+ TREŠNJA pastilama saznajte na sljedećem linku.

Link na https://www.biramzdravlje.hr/isla-medic-hydro-tresnja

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button