promo signPROMO ČLANAK

Dječje zdravlje - 14. prosinca 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Jedinstveni BIOLEVEL proizvod u obliku čokoladnih medvjedića prilagođen je dječjim potrebama

Tijekom rasta i razvoja mališani imaju veću potrebu za vitaminima i mineralima nego odrasli. Raznolika i uravnotežena prehrana najbolji je način osiguravanja potrebnih vitamina i minerala. No, ponekad je potrebno posegnuti za dodatkom prehrani koji je zdrav i ujedno zabavan

BIOLEVEL-dodaci prehrani za djecu

Tijekom rasta i razvoja djeci je potrebna energija. Mališani troše mnogo energije u vrtiću, školi,  izvannastavnim aktivnostima, odnosno u učenju, sportu i igrama. Za proizvodnju energije djeci i mladima su, između ostalog, potrebni i vitamini i minerali. Tijekom rasta i razvoja kostiju i mišića, živčanog sustava i mozga te imunosnog sustava djeca imaju veću potrebu za vitaminima i mineralima nego odrasli. Raznolika i uravnotežena prehrana najbolji je način osiguravanja potrebnih vitamina i minerala. No, ponekad je potrebno posegnuti za dodatkom prehrani.

Dječjem organizmu trebaju i vitamini, minerali i probiotici

Djeca koja su izbirljiva u hrani, boluju od alergije ili kroničnih bolesti te tijekom razdoblja infekcija, prehlade i gripe trebaju dodatak prehrani. Pored vitamina i minerala djeca imaju izraženu potrebu i za uzimanjem probiotika. Dječji probavni sustav je nedovoljno razvijen i mnogo osjetljiviji od probavnog sustava odraslog čovjeka. Probiotici kao dobre bakterije održavaju probavni sustav zdravim te tako uravnotežuju i imunosni sustav potičući obranu od infekcija.

Novost na našem tržištu – zdravi i zabavni BIOLEVEL proizvodi

BIOLEVEL paleta proizvoda zadovoljit će sve potrebe djeteta u različitim fazama razvoja. Zabavnog su oblika i ugodnog okusa, bez glutena, masti, orašastih plodova, GMO-a i pogodni su za vegetarijance.

BIOLEVEL MULTIVITAMIN I MINERALI

Ukusne mliječne čokoladice BIOLEVEL MULTIVITAMIN I MINERALI sadrže sve ključne vitamine i minerale, pravilno uravnotežene za zadovoljenje potreba svakoga djeteta od navršene 4. godine života. Vitamini B skupine sudjeluju u procesima proizvodnje energije, izgradnje tkiva i organa te funkciji imunosnog sustava. Nužni su i za smanjenje umora i iscrpljenosti te za psihološku funkciju. Vitamin D i kalcij potrebni su za normalan rast i razvoj kostiju i zubi. A minerali cink, selen, te vitamini C i E ključni su antioksidansi u u zaštiti stanica od štetnih tvari. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te normalnoj kognitivnoj funkciji.

youtube thumbnail

BIOLEVEL PROBITES

Mliječne čokoladice BIOLEVEL PROBITES sadrže dva poznata soja dobrih bakterija (Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis), kao i vrlo važan prebiotik inulin. U proizvodu se nalazi prirodni zaslađivač Maltitol. Prepoznato je povoljno djelovanje probiotika kod akutnog proljeva, prevencije proljeva uzrokovanog antibioticima te prevencije infekcija respiratornog sustava. Probiotici  osnažuju obrambene sposobnosti organizma  tako što održavaju crijevnu mikrofloru zdravom. Posljednje znanstvene studije ukazuju na pozitivan učinak probiotika na prevenciju pojave gripe i prehlade kod predškolske i školske djece.

BIOLEVEL KALCIJ I VITAMIN D

Bijele čokoladice voćnog okusa BIOLEVEL KALCIJ I VITAMIN D zadovoljit će dnevne potrebe djeteta od navršene 4. godine života. Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju i zubi, doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te ima ulogu u regulaciji dijeljenja i diferencijacije stanica. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, igra ulogu u dijeljenju stanica, doprinosi normalnoj razini kalcija u krvi, doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava, a potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.

Za pravilan rast i razvoj vašeg djeteta odaberite BIOLEVEL čokoladice i osigurajte svojoj djeci najbolje jer i čokoladice mogu biti korisne za organizam.

Dodatak prehrani nije nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button