promo signPROMO ČLANAK

Zdrava prehrana - 14. svibnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Povodom Majčinog dana darujemo Philips Avent 4-u-1 za pripremu fine dječje papice!

Svaka majka zaslužuje najbolje za svoje dijete, a Philips Avent 4-u-1 uređaj omogućuje zdravo kuhanje na pari te miješanje hrane do željene gustoće

Philips Avent 4-u-1 zdravo kuhanje nagradivanje

Svake godine, druge nedjelje u svibnju obilježava se Majčin dan. Iako bismo zahvalnost prema najvažnijoj osobi u životu trebali iskazivati svakodnevno, ovaj simboličan blagdan na poseban način veliča te nevjerojatne žene

Trebaju li djeca dodatak vitamina i minerala?

Majke su jedine na čitavom svijetu čiji posao traje od 0-24h, odnosno nikada ne završava. Štoviše, one to odrađuju sa smiješkom na licu i uvijek iznova spremno prihvate svaki izazov koji im se nađe na putu. Multitasking im je u malom prstu i to što one uspiju odraditi u jednom danu, mnogima je potpuno nezamislivo. Upravo zato čast je imati majku jer nitko nas ne poznaje bolje od nje.

Nitko ne blista kao mlade majke

Svaka od njih jedinstvena je ne samo zato što nas je dovela na svijet i darovala nam život, nego što nas na tom putu uvijek prati i uz nas je baš poput anđela čuvara. No svi bismo se složili da nitko ne blista kao mlade majke. One tek uče i spoznaju koliku veličinu ima ta riječ. Vjerojatno ste primijetili kako svakog puta kada na ulici ugledamo dječja kolica, neprimjetno nam izmame širok osmijeh na licu te nas obuzme sreća, a zapravo je to blagodat koju donosi novi život.

Kao da u datom trenutku osjećamo svu tu silnu ljubav koju majka poklanja svom djetetu. Rođenje prinove svakom je roditelju najsretniji dan u životu, no ujedno je to i početak jednog novog, zahtjevnijeg poglavlja. Briga, strah i neprospavane noći tada postaju normalna pojava koju donedavno nismo mogli ni zamisliti.

Od novorođenčadi koja su potpuno mirna i s njima nema nikakvih problema, do onih koji su pomalo nestašni ili ih muče tegobe poput grčeva i zubića, svaka majka spremna je za svoje dijete učiniti sve, stoga nije iznenađujuće što uvijek na prvo mjesto stavljaju to maleno nevino biće. Odlazak na spavanje i čitanje priča, hranjenje, prematanje, kupanje, sve su to zadaci koje majkama ispunjavaju svakodnevicu.

Nagrada za majčinsku požrtvovnost – Philips Avent 4-u-1

Prije nego što nešto priušte sebi, prvenstveno brinu da djetešce ima sve one važne potrepštine koje su mu potrebne za normalno funkcioniranje, kao i mnogo više od toga. Upravo zbog te požrtvovnosti, mame zaslužuju biti nagrađene za sve što čine.

Kako bismo im olakšali život i barem malo pomogli uštedjeti vrijeme, povodom Majčinog dana jednu mamu darovat ćemo Philips Avent aparatom 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe. Lagano odvikavanje od dojenja i uvođenje dohrane više ne mora biti mukotrpan zadatak, već proces u kojem i majka i dijete uživaju.

Na koji način funkcionira ovaj 4-u-1 uređaj i koje su njegove prednosti?

Hrana bogata nutrijentima i antioksidativnim tvarima ključna je za psihofizički razvoj djeteta. Osobito u ranim počecima, ovisno o potrebama djeteta, od velike je važnosti spravljanje zdrave hrane, posebice domaćih obroka u kućnoj radinosti. Ono što Philips aparat omogućuje je kuhanje na pari putem jedinstvene tehnologije cirkuliranja pare odozdo prema gore. Na taj način, svi sastojci ravnomjerno se kuhaju bez straha od prokuhavanja. Osim što se hrana može odmah poslužiti, također je možete pohraniti u spremnik te kasnije podgrijati pomoću jednostavnih funkcija za podgrijavanje i odleđivanje.

Od kuhanja na pari do miješanja, sve se nalazi u jednom vrču. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Nakon obrade sastojaka parom, samo podignite vrč, preokrenite ga i blokirajte na mjestu te izmiješajte hranu do željene gustoće.
Bez obzira jeste li naumili pripremiti kombinaciju voća i povrća, miks mesa i mahunarki, ribu ili hranu grudaste teksture, uz ovaj aparat svaki obrok u trenu je spreman za serviranje.

Štedi vam vrijeme, omogućuje planiranje cjelodnevnog menija

U posudi kapaciteta 1000 ml možete pripremiti istovremeno do četiri obroka, što osim uštede vremena omoguće planiranje unaprijed cjelodnevnog menija. Također, svakoj mami bitno je da je ono što koristi ujedno i praktično. Posuda i nož mogu se oprati u perilici posuđa, a zahvaljujući otvorenom dizajnu, spremnik za vodu jednostavno se čisti i puni te omogućava pripremu hrane čistom parom.

Philips kuhalo i mikser 4-u-1 stvoreni su za nekoliko faza razvoja, djecu od 0-6 mjeseci, 6 -12 mjeseci i preko godinu dana. Tu je i knjiga s receptima poznate nutricionistice koja će vam zasigurno biti inspiracija u pripremi dnevnih obroka. Sve ove specifikacije dovoljno govore o njegovoj visokoj kvaliteti, a jednako je zanosan i njegov minimalistički dizajn koji se lako uklapa u svaki ambijent.

Korisni video sadržaji i akcija na Philips 4-u-1 aparat

Želite doznati kako funkcionira primjena kuhala u praksi? Kliknite na ovu poveznicu i pogledajte nekoliko zaimljivih videa o tome!

Trenutno je u tijeku i akcija na Philips 4-u-1 aparat za pripremu zdrave hrane koju možete pronaći na linku.

Za detaljnije informacije o Philips Avent uređajima, posjetite njihovu službenu stranicu. Za sve aktualnosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram

Ovdje možete pročitati i preuzeti pravila nagradnog natječaja:

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button