promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 30. studenoga 2023.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Zašto Möller’s? Pouzdan i kvalitetan izvor omega-3 iz Norveške

Tradicionalan skandinavski dodatak prehrani Möller's norveški je proizvod dobiven od jetre divljeg sjeveroistočnog arktičkog bakalara. Samo jedna žlica dnevno dovoljna je da zadovolji vaše potrebe za omega-3

Möller's ulje jetre bakalara-omega 3 masne kiseline

Möller’s je pouzdan dodatak prehrani s omega-3 masnim kiselinama već generacijama. Od 1854. godine podržavamo i pojednostavljujemo dnevnu zdravstvenu rutinu skandinavskih obitelji s omega-3 masnim kiselinama najčišće kvalitete.

Jedna žlica dnevno je sve što vam treba. Otkrijte odgovore na pitanje zašto izabrati baš Möller’s?

Bitan dio normalne prehrane Norvežana od 1854.

Möller’s ulje jetre bakalara koriste i odobravaju norveške obitelji generacijama. Danas je Möller’s i dalje neizostavan dio normalne norveške prehrane te izbor broj 1 u Norveškoj za omega-3.

Dobiva se od 100% divljeg sjeveroistočnog arktičkog bakalara

Möller’s je u cijelosti norveški proizvod – bakalar je uhvaćen u Norveškoj, a ondje se i proizvodi dodatak prehrani uz korištenje samo najkvalitetnijih sastojaka. Jetra bakalara poznata je po svom bogatstvu omega-3 masnim kiselinama i vitaminima A i D.

Najviša kvaliteta i kontrola

Sva ulja koja koristimo temeljito se čiste i rafiniraju u nekoliko koraka i kontroliraju do osam puta tijekom procesa. Svi Möller’s proizvodi slijede stroge standarde svježine koje postavlja Codex Standard za riblja ulja i GOED (Globalna organizacija za EPA i DHA omega-3)

Nagrađivani okus: nagrada Superior Taste Award 2023

Već nekoliko godina Möller’s ulja jetre bakalara dobivaju nagradu The Superior Taste Award koju dodjeljuje Međunarodni institut za okus u Bruxellesu, Belgija.

Certifikat Friend of the Sea

Möller’s ima certifikat Friend of the Sea. Friend of the Sea jedna je od najvažnijih međunarodnih, neprofitnih organizacija za certifikaciju proizvoda koji potječu iz održivog ribarstva.

Sve ulovljeno se koristi

Jetra bakalara je nusproizvod koji pridonosi iskoristivosti cijele ribe. Sav ostatak od prerade koristi se za biogorivo i stočnu hranu. Stvaranjem nusproizvoda od nusproizvoda naš opskrbni lanac je uistinu kružni!

Stručnjak na području morskih ulja bogatih omega-3

Möller’s je stručnjak na području morskih ulja bogatih omega-3 masnim kiselinama. Naša duga povijest dala nam je jedinstveno znanje o najboljim sirovinama, gdje ih pronaći i kako se moraju prerađivati da bi se dobili odličan okus i čisti proizvodi.

Möller’s proizvodi izrađeni su od masne ribe, izrazito bogate omega-3 masnim kiselinama. Najvažnije omega-3 masne kiseline su EPA i DHA koje se nalaze u našem ulju jetre bakalara i proizvodima od ribljeg ulja.

Kvaliteta i kontrola kroz cijeli lanac vrijednosti

Bakalar koji se koristi u Möller’s proizvodima od ulja jetre bakalara lovi se malim tradicionalnim ribarskim plovilima u hladnim i čistim vodama otočja Lofoti, Vesterålen i na sjevernoj obali Norveške. Legendarni ribolov na Lofotima i Vesterålenu okosnica je postojanja ove regije tisućama godina. Sjeveroistočni arktički bakalar (Skrei), migrira stotinama kilometara u Barentsovom moru, od polarnog leda do svog omiljenog staništa za mriješćenje – otočja Lofoti i Vesterålen.

Riba se prerađuje unutar 24 sata nakon ulova, kako bi se osigurale najveća kvaliteta i svježina. Ulje se kasnije transportira u našu tvornicu u Oslu na daljnje provjere kvalitete, zatim se toči u naše legendarne staklene boce i šalje našim potrošačima diljem svijeta.

Zašto biste svaki dan trebali uzimati Möller’s ulje jetre bakalara?

Möller’s ulje jetre bakalara prirodni je izvor omega-3, a sadrži i vitamine A, D i E koji podržavaju vaš imunosni sustav, mozak, srce i vid.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button