promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 24. svibnja 2023.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Plivit – štit vašeg imunosnog sustava

Kako pronaći izvor energije i poboljšati svoj imunitet? Sve je češće postavljano pitanje današnjice. Promjena načina života, zdrava prehrana, tjelovježba i adekvatna suplementacija rezultiraju jačanjem imuniteta i povećanjem kvalitete života

Imunitet, vitamini i energija su ključni faktori u održavanju zdravlja. Kako biste poboljšali stanje vašeg imunosnog sustava važno je osigurati tijelu potrebne hranjive tvari zdravom prehranom i adekvatnom suplementacijom.

Raznovrsna i zdrava prehrana ključni je faktor u održavanju zdravlja

Prehrana igra ključnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja i jakog imuniteta. Suvremeni način života poznat je po brzom tempu i jakom intenzitetu što stvara negativan utjecaj na naše zdravlje. Današnja brzina života može se negativno odraziti na našu prehranu. Kao ključni faktor u održavanju dobrog zdravlja prehrana treba biti raznovrsna i uravnotežena. Potrebno je unositi dovoljnu količinu raznovrsnih prehrambenih artikala koji sadrže različite hranjive tvari, poput minerala, vitamina i proteina.

Poželjno je unositi što manju količinu šećera i masti koji povećavaju rizik od raznih bolesti. Suplementacija služi kao dodatak zdravoj prehrani u održavanju zdravlja i imuniteta. Uz zdravu prehranu i kvalitetnu suplementaciju jačamo imunosni sustav, održavamo dobro zdravlje i poboljšavamo kvalitetu života. Pliva Hrvatska već preko 100 godina brine o zdravlju pacijenata, nudeći bogat asortiman proizvoda iz područja dodataka prehrani namijenjenih jačanju imuniteta i povećanju energije.

Plivit C 1000 Plus – jedan od boljih izvora vitamina C

Vitamin C poznat kao askorbinska kiselina, važan je čimbenik za jačanje imuniteta i krvnih žila, stvaranje kolagena, apsorpciju željeza. Aktivni je antioksidans slobodnih radikala i sprječava njihov štetan utjecaj na organizam. Ubraja se u bitnije tvari koje jačaju obrambeni sustav tijela tako što povećava razinu interferona, potiče aktivnost bijelih krvnih zrnaca te odgovor antitijela.

Konzumacija vitamina C ublažava simptome i trajanje prehlade, a njegov nedostatak uzrokuje smanjeni imunitet i povećanu sklonost infekcijama. Jedan od boljih izvora Vitamina C je Plivit C 1000 Plus koji sadrži visoku razinu vitamina C, vitamin D, cink i bioflavonoide.

Plivit kampanja 25%

Plivit C 1000 Plus povećava razinu vitamina C u krvi čiji nedostatak može imati posljedice poput modrica, učestalih prehlada, bolnih zglobova i sporog zarastanja rana. Štiti stanice od oksidativnog stresa, smanjuje umor i iscrpljenost te je snažna podrška imunosnom sustavu. Preporučuje se dnevna doza od jedne vrećice praška na dan za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Jednostavan je za upotrebu jer se prašak primjenjuje izravno u usta bez vode.

Plivit Magnezij šumeće tablete – pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti

Minerali i vitamini u svom radu ovisni su jedni o drugima. Vitamini su male tvari veoma značajne za ljudski organizam. Vitamini topljivi u vodi (B kompleks i C) prisustvuju u procesu izgradnje i umnožavanja stanica u tijelu te procesu korištenja energije u organizmu. Minerali kontroliraju rad mišića, živaca i stanične aktivnosti te su sastavni dio kosti i mišića. Neizostavan su dio procesa dopremanja tvari u stanice ili iz njih. Kalcij i magnezij su minerali koji „uključuju“ i „isključuju“ rad mišićnih vlakana koji pokreću kosti.

Bogate magnezijem i vitaminima su Plivit Magnezij šumeće tablete koje pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Ovaj vitaminsko-mineralni dodatak prehrani sadrži visoko učinkovit magnezijev citrat te vitamine B6, B9 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Preporučena dnevna doza je 1 šumeća tableta na dan. Tabletu je potrebno otopiti u čaši vode (200 ml) i popiti.

Plivit Magnezij DUO POWER – za one koji su uvijek u pokretu

Proizvod sličnog sastava samo različitog oblika je Plivit Magnezij DUO POWER. Riječ je o vitaminsko-mineralnim granulama koje osiguravaju preporučeni dnevni unos magnezija. Proizvod je koji osigurava 5x bolju iskoristivost u organizmu u odnosu na uobičajeni magnezijev oksid zbog posebne kombinacije magnezijevih oblika. Preporučena dnevna doza za ovaj proizvod je 1 vrećica na dan kod odraslih i djece starije od 12 godina. Jednostavan je za korištenje budući da se granule primjenjuju izravno u usta bez vode. Ovi proizvodi s magnezijem poželjni su za korištenje u svakodnevnoj primjeni kod pojačanog mišićnog napora, uslijed pojačane tjelesne aktivnosti te kod česte izloženosti napetim i stresnim situacijama.

Plivit Total Energy – rješenje za povećanje razine energije

Jedan od raširenijih problema današnjice je gubitak energije koji dolazi kao posljedica intenzivnih fizičkih ili mentalnih napora kako profesionalno tako i privatno. Kao dodatak zdravoj prehrani Plivit Total Energy jedno je od boljih rješenja ako se bavite fizički teškim poslom ili sportom ili ste pod velikim stresom. Dobar je i ako ne konzumirate dovoljno raznolike hrane, ako ste u periodu oporavka od bolesti ili ako se jednostavno osjećate umorno ili iscrpljeno.

Plivit Total Energy proizvod je namijenjen povećanju razine energije i smanjenju umora te sadrži veliku dozu vitamina – između 100% i 400% preporučenog dnevnog unosa. Multivitamski je proizvod koji sadrži koenzim Q10, elementarni kofaktor u procesu stvaranja energije, te najbitnije minerale koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim što sadrži koenzim Q10 i najbitnije minerale, važni sastojci su i vitamini B skupine (B1, B2, B3, B5, B6 i B12) koji pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije te vitamini A, B6, B12, C i D koji pogoduju normalnoj funkciji imunosnog sustava.

Plivit Total Energy sadrži patentiranu tehnologiju matriksa iz kojeg se aktivni sastojci ravnomjerno oslobađaju tijekom cijelog dana – rezultat je maksimalno iskorištavanje vitamina i minerala. Preporučena doza je 1 tableta na dan za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Primjena proizvoda je jednostavna budući da tabletu trebate popiti s malo vode.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button