promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 18. siječnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Nova generacija imuno zaštite: liposomalni vitamin C i sinergija oralnih vitamina u spreju

Djelotvorna obrana od bolesti ovisi o otpornosti našeg imuniteta. Stoga se preporučuje suplementacija imunoprotektivnim dodacima prehrani i to posebno tijekom sezonskih gripa i viroza

365 nature liposomalni vitamin C imunitet dodaci prehrani vitamini u spreju

Istražili smo zanimljive nove dodatke prehrani na tržištu koji pružaju maksimalnu zaštitu pa u nastavku izdvajamo oralne suplemente u spreju i liposomalne formule koje osiguravaju brzu apsorpciju i izvrsnu biodostupnost vitamina.

Liposomalni vitamin C u kapsulama – višestruko bolja iskoristivost od običnog vitamina C

Zna se da je vitamin C nezaobilazan za zaštitu imuniteta jer obavlja bezbroj važnih funkcija organizma. Jedan od najučinkovitijih načina uzimanja ovog važnog vitamina je u liposomalnom obliku. Takav vitamin C se apsorbira izravno u krvotok s obzirom na to da se aktivne tvari prenose putem liposoma koji ih pak donose direktno u stanice organizma. Zbog toga je iskoristivost liposomalnog vitamina C višestruko bolja u usporedbi s običnim oblikom vitamina C. Najčešće su liposomalni vitamini na tržištu u tekućem obliku, a 365 nature liposomalni vitamin C dolazi u praktičnim želučanootpornim vegetabilnim kapsulama.

Imuno Zinc Complex – liposomalni cink i sinergija vitamina

Cink je esencijalni mikroelement pa se preporučuje unositi ga dodacima prehrani jer je snažna podrška imunitetu, štiti stanice od oksidativnog stresa, osnažuje kognitivne funkcije te sudjeluje u mnogim važnim funkcijama organizma. Cink općenito djeluje kao izvrsna prevencija i ubrzava proces oporavka od bolesti.

365 nature Imuno Zinc Complex je praktičan oralni sprej koji sadrži biodostupan liposomalni cink u kombinaciji s vitaminima C, D i B6 za cjelovitu imunosnu zaštitu. Jedna je bočica dostatna za mjesec dana korištenja.

365 nature liposomalni vitamin C imunitet dodaci prehrani vitamini u spreju

Vitamin D3 u kokosovom ulju – zaštita u samo jednom raspršivanju

U zadnje se vrijeme mnogo priča o značajnoj ulozi vitamina D3 u zaštiti od bolesti. Pogotovo tijekom mjeseci kada nam nedostaje sunčeva svjetlost! Znamo da se D3 inače dobiva iz životinjskih izvora poput jetre bakalara ili masnih riba, no inovativni 365 nature vitamin D3 dobiva se iz 100% biljnog izvora. D3 je otopljen u hladno prešanom kokosovom ulju, što dodatno potiče apsorpciju i pojačava iskoristivost. Sadrži visok postotak od čak 2000 međunarodnih jedinica (IU) u jednom raspršivanju, što znači da vam je potreban samo 1 potisak dnevno, a doza je dostatna za čak 140 dana.

Veganski vitamin B12 – podrška živčanom i imuno sustavu u spreju 

Još jedan dragulj među inovativnim oralnim dodacima prehrani u oralnom spreju je i 365 nature vitamin B12 koji je posebno zanimljiv veganima i vegetarijancima kao prevencija anemije. Iznimno je važan za normalno stvaranje crvenih krvnih stanica, normalno stvaranje energije, ali i za zdrav živčani i imunološki sustav. 365 nature vitamin B12 također dolazi iz 100% biljnog izvora. Samo jedno raspršivanje u usta dnevno dostatno je za 130 dana korištenja.

365 nature dodaci prehrani za snažnu zaštitu imuniteta dostupni su u ljekarnama, svim bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane ili na web shopu 365nature.hr.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button