promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 10. listopada 2022.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Nisu svi vitamini proizvedeni na isti način!

Jamieson dodaci prehrani sinonim su za kvalitetu, a jamstvo su sigurnih, čistih i učinkovitih dodataka prehrani

Jamieson dodaci prehrani-100 godina Jamieson

Zdravlje je u fokusu Jamieson dodataka prehrani već 100 godina i po riječima ovog poznatog kanadskog proizvođača bit će i sljedećih 100.

Kao cijenjeni brand Jamieson je posvećen poboljšanju zdravlja i dobrobiti krajnjih korisnika još od 1922. godine. Načelo “360 Čisto” znači predanost u premašivanju industrijskih standarda kako bi se osiguralo da su Jamieson proizvodi najsigurniji, najčišći i najučinkovitiji na tržištu. To je obećanje koje Jamieson daje sebi i ljudima koji koriste Jamieson proizvode. Cilj: udovoljiti rastućim potrebama ljudi za kvalitetnim dodacima prehrani, s naglaskom na isporučivanju kvalitete i čistoće baš svaki put.

100 godina industrije posvećene kvaliteti

Svoju posvećenost kvaliteti Jamieson je dokazao i kroz sljedeće:

  • Svi Jamieson dodaci prehrani su proizvedeni u skladu s načelom “360 Čisto”, što znači da je provedeno više od 360 testiranja proizvoda kako bi se omogućilo da se samo najkvalitetniji i najčišći proizvodi prodaju kao Jamieson marka. Načelo “360 Čisto” započinje visokokvalitetnim sastojcima, jamči apsolutnu čistoću proizvoda, označava aktivnu snagu oslanjanjem na pametnu proizvodnju. Načelo “360 Čisto” izdvaja Jamieson – i simbol je sigurnih, čistih i učinkovitih proizvoda kojima možete vjerovati.
  • A kako bi dodatno ojačali predanost kvaliteti i čistoći, Jamieson je također certificirani TRU-ID® proizvođač! Važno je znati što unosite u svoje tijelo. Zapečaćen povjerenjem, Jamiesonov certifikat TRU-ID® znak je kvalitetnih biljnih i probiotičkih sastojaka koji se koriste u procesu proizvodnje. Kada vidite TRU-ID® logo na Jamieson proizvodima, možete biti sigurni da je analiziran DNK aktivnih sastojaka od strane Sveučilišta Guelph. DNK analiza prati i provjerava aktivne biljne i probiotičke vrste te ih uspoređuje s njihovim specifičnim podrijetlom, čime se potvrđuje njihova autentičnost. To je obećanje koje proizlazi iz certifikata TRU-ID®: da je ono što je na etiketi upravo ono što je i u bočici.
  • Proizvodnja tableta i kapsula posjeduje certifikat farmaceutskog standarda Health Canada.

Uzimanje dodataka prehrani ne bi trebala biti “gnjavaža”

Osim što su Jamieson proizvodi visoko kvalitetni i vrhunske čistoće – u Jamiesonu smatraju da uzimanje dodataka prehrani ne bi trebalo biti “gnjavaža”. Iz tog razloga Jamieson osim tableta i kapsula nudi i veliki broj zabavnih i ukusnih oblika koji udovoljavaju potrebama krajnjih korisnika. Želite li okus jagode – Jamieson ga ima. Vaša djeca će ga voljeti, a i vama će uljepšati dnevnu rutinu uzimanja dodataka prehrani.

Provjerite ponudu Jamieson proizvoda i pronađite što vam odgovara.

Proslavite s Jamiesonom ovaj veliki rođendan!

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button