promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 4. siječnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Matičnjak – sjeme sikavice: za zaštitu i oporavak jetre

Sikavica je biljka koja u liječenju jetre nema medicinski ekvivalent

Jetra je ključni igrač u probavnom sustavu našeg tijela, ona je sjedište detoksikacijskog sustava našeg organizma i neprekidno surađuje s probavnim traktom, gušteračom i žučnim mjehurom, kako bi preradili sve što jedemo i pijemo. Jetra je nevjerojatan organ i jedini koji se može vratiti na prethodnu razinu funkcije, što zahtijeva odmor jetre prikladnom dijetom i potporu jetre ljekovitim biljem.

Kada nam već priroda nudi obilje aktivnih, ljekovitih tvari, važno je znati izabrati ono ulje, ekstrakt ili ljekovitu biljku koja će nam u tom momentu najviše koristiti, a u slučaju jetre najbolje rješenje za zaštitu i oporavak jest granulirano sjeme sikavice.

Sikavica je jedan od najčešće korištenih biljnih dodataka za zdravlje jetre.

 

Granulat sikavice zbog svojih sirovih, najprirodnijih aktivnih tvari štiti jetru od toksina i lijekova te pospješuje njezin rad, smanjuje preopterećenje željezom, pozitivno utječe na psihičko zdravlje, povećava razinu glutationa te promiče gubitak kilograma. Dokazano je da je smanjena količina glutationa prisutna kod svih bolesti od autoimunih do karcinoma, i ta činjenica pokazuje nam da je Granulat sikavice izvrstan izbor za liječenje i detoksikaciju jetre, ali i prevenciju zdravlja cjelokupnog organizma.

Granulat sikavice i ostali ljekoviti pripravci brenda Matičnjak dostupni su na sljedećem linku:

www.maticnjakshop.com.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button