promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 18. prosinca 2023.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Idealna kombinacija za najljepše doba godine

UpAp linija proizvoda pruža odličnu priliku za bezbrižno uživanje u zimskim radostima uz vrhunsku ponudu energizirajućih dodataka prehrani bogatih vitaminima i mineralima

UpAp

Posljednji mjesec u godini najčarobnije je doba koje donosi lijepe trenutke radosti uz obiteljska druženja i zabavu. Ovo blagdansko razdoblje prepuno je blještavila dekoracija i lampica, toplih napitaka uz mirise cimeta i klinčića, osmijeha i topline zajedništva, ali i blagog nemira kod svih koji još nisu osmislili poklone kako bi usrećili svoje najdraže.

Iako svi znamo da su lijepa riječ ili topli zagrljaj najbolji pokloni koje si možete pružiti ovih blagdana, svejedno svojoj obitelji i prijateljima želimo pokloniti neku sitnicu kako bismo im poručili što osjećamo prema njima.

Recite ne manjku energije

Prosinac već naveliko navješćuje kako je Božić blizu, a nedostatak vremena i novca, pritisak darivanja i previsoka očekivanja samo su neki od razloga koji mogu pridonijeti stresu, iscrpljenosti i umoru. Stoga, ako ste već sad ograničeni vremenom i zatrpani poslom i obavezama i ne znate kako stići nabaviti sve na vrijeme, podsjećamo da Božić ne mora biti stresno razdoblje ukoliko uložimo više truda i pažnje kako prevenirati i smanjiti nelagodu i manjak energije. Uravnotežena prehrana i odgovarajuća hidratacija osobito su važne kako bismo održali maksimalnu tjelesnu učinkovitost. Nedostatak važnih mikronutrijenata može uzrokovati manjak koncentracije i motivacije, razvoj umora i iscrpljenosti, pojavu slabosti i pospanosti. Iako je moguće postići adekvatan status mikronutrijenata kroz prehranu, u nekim slučajevima potrebna je odgovarajuća nadoknada.1

UpAp linija proizvoda pruža odličnu priliku za bezbrižno uživanje u zimskim radostima uz vrhunsku ponudu energizirajućih dodataka prehrani bogatih vitaminima i mineralima.

Hidratacija, nutrijenti u obliku vitamina i minerala te oblici dodataka prehrani koji su toliko praktični da ih možete ponijeti sa sobom bilo gdje, pravi su „energy boost“ za vaš organizam. Hidratacija je jedna od ključnih aktivnosti za uspješan i aktivan dan. Potrebno je steći navike svakodnevne optimalne hidratacije jer na taj način zaista možemo spriječiti glavobolju i umor te očuvati vitalnost tijela.2 Voda ili topli zimski čajevi u ovo zimsko hladno doba važni su za normalno funkcioniranje organizma, esencijalni za rehidrataciju organizma, nadoknadu izgubljene tekućine te dodatna doza energije.

Rješenje za brzu energiju i remineralizaciju organizma

UpAp Instant Recharge + Caffeine i UpAp Recharge Lemon&Lime šumeće tablete jedinstvena su kombinacija vitamina C i B12 za brzu energiju* te elektrolita (kalija, natrija, magnezija, kalcija i klorida) za remineralizaciju, od kojih magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita.*

Osvježavajući napitak okusa cole ili limuna i limete s UpAp šumećim tabletama omogućuje brzu i jednostavnu hidrataciju i remineralizaciju, a možete ga pripremiti u kvalitetnim UpAp HydroActive Thermo bocama od nehrđajućeg čelika idealnim za svakodnevnu upotrebu.UpAp

HydroActive termo boce – praktične za avanture, pogodne kao dar

U širokoj lepezi boja HydroActive termo boca svatko može pronaći svoju i iskoristiti ju kao savršen dodatak zimskoj kombinaciji. Termo boce modernog su dizajna, savjestan odabir za sve avanture te mogu biti savršen poklon za bližnje u nadolazećim blagdanima. Izbjegnite sve ono što u vama svakog prosinca stvara stres i nervozu, dovodi ponekad u bezizlazne situacije te ove godine iznenadite sebe ili svoje najmilije uz šaren izbor UpAp proizvoda koje možete pokloniti kao savršen poklon. Unesite malo boje u sivilo zimskog dana i razveselite sebe ili svoje bližnje.

Podržite normalnu funkciju mišića, smanjite umor i iscrpljenost

Kako bismo si olakšali i osigurali osjećaj zadovoljstva, smanjili umor i iscrpljenost organizma te podržali normalnu funkciju mišića*, za bezbrižnu zimu tu je UpAp Fast Energy Direct i UpAp Mg 400 Direct.

UpAp Fast Energy Direct prah za direktnu oralnu primjenu sadrži 13 vitamina, 10 minerala i koenzim Q10 te je ugodnog okusa limuna, a rastapanje u ustima omogućuje brzu apsorpciju i djelovanje.    

UpAp Mg 400 Direct prah sadrži dnevnu dozu vitamina B1, B6 i B12 koja donosi pravu dozu instant energije, te cinka i magnezija koji doprinose normalnoj funkciji mišića.* Direktni oblik magnezija za izravnu primjenu omogućuje bržu apsorpciju, a sastavom i načinom primjene prilagođen je svima, osobito onima koji žive aktivnim načinom života.

Više informacija o UpAp proizvodima potražite na ovom linku.

*Vitamin C, B12 i magnezij doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita. Magnezij, kalij i kalcij doprinose normalnoj funkciji mišića. Vitamin B12 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Vitamin B1 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Važno je pridržavati se uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Reference:

1. Kiani AK, Dhuli K, Donato K, Aquilanti B, Velluti V, Matera G, Iaconelli A, Connelly ST, Bellinato F, Gisondi P, Bertelli M. Main nutritional deficiencies. J Prev Med Hyg. 2022 Oct 17;63(2 Suppl 3):E93-E101

2. Popkin BM, D’Anci KE, Rosenberg IH. Water, hydration, and health. Nutr Rev. 2010 Aug;68(8):439-58.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button