promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 27. svibnja 2024.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Detoks uz ACTIVE BODY – vaš prvi korak transformacije

Tekući dodatak prehrani ACTIVE BODY iz Yasenke s jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka koji pomažu u čišćenju i obnovi jetre, oslobađaju tijelo od nadutosti, eliminiraju toksine te vraćaju tijelu vitalnost i ravnotežu

Moderan način života sve više ostavlja traga na našem tijelu. No, toga često nismo svjesni sve dok se ne počnu javljati prvi problemi.

Umor, slabost, manjak energije, zadržavanje vode u tijelu, zatvor, nadutost, prekomjerna tjelesna masa… suočavate se s nekim od ovih izazova?

Sve su to znakovi usporenog metabolizma i neadekvatne funkcije jetre koja je ključni organ za eliminaciju štetnih tvari iz tijela.

Opterećena jetra ne može u potpunosti obavljati svoju funkciju

Dugotrajna izloženost stresu, negativnim emocijama i toksinima, kao i korištenje raznih lijekova opterećuje našu jetru, a opterećena jetra ne može u potpunosti obavljati svoju funkciju, što u konačnici može imati ozbiljne posljedice na opće zdravlje.

Upravo zato, s posebnom pažnjom, razvijen je Active Body, tekući dodatak prehrani iz Yasenke s jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka koji pomažu u čišćenju i obnovi jetre, oslobađaju tijelo od nadutosti, eliminiraju toksine te vraćaju tijelu vitalnost i ravnotežu.

ACTIVE BODY prvi je korak, odnosno prva pomoć, do zdrave transformacije tijela.

Učinkovitost koju pruža ACTIVE BODY rezultat je visoko koncentriranih i pomno odabranih prirodnih sastojaka: crne rotkve, artičoke, sikavice, probavnih enzima ananasa i papaje, maslačka, breze te mate čaja i kofeina.

ACTIVE BODY omogućit će:

  • Detoks organizma djelovanjem crne rotkve, artičoke i sikavice i na taj način osigurati čišćenje jetre i obnovu jetrenih stranca, brže uklanjanje toksina iz tijela te pridonijeti smanjenju razine kolesterola, triglicerida i glukoze u krvi.
  • Brži metabolizam i sagorijevanje masti djelovanjem enzima ananasa i papaje, maslačka i mate čaja postiže se bolja probava i veće iskorištenje unesenih namirnica, potpuna apsorpcija proteina, smanjeno nastajanje i povećana razgradnja masnih zaliha i celulita. Ubrzanje metabolizma osigurava i  brže sagorijevanje kalorija samim time i ubrzanje procesa mršavljenja i smanjenje osjećaja nadutosti.
  • Uklanjanje suvišne vode iz tijela djelovanjem prirodnih diuretika breze i maslačka, čime se utječe na smanjenje edematoznog („otečenog“) izgleda, ubrzava izlučivanje toksina iz tijela, doprinosi osjećaju lakoće i gubljenju centimetara.
  • Vraćanje energije djelovanjem mate čaja i kofeina koji će organizmu pomoći u sagorijevanju suvišnih kalorija i pružiti osjećaj sitosti, povećati koncentraciju, učinkovitost vježbanja te podići razinu izdrživosti.

Do zdrave transformacije tijela i optimalne tjelesne forme

ACTIVE BODY iz Yasenke ugodnog je okusa manga i namijenjen je osobama koje žele očistiti svoj organizam, aktivirati metabolizam i uhvatiti se u koštac s osjećajem nadutosti i viškom kilograma. Također, proizvod je pogodan za sve one koji žele brinuti o svom zdravlju i preferiraju korištenje prirodnih sastojaka čija je učinkovitost potvrđena znanstvenim istraživanjima, a važna im je jednostavnost pri konzumaciji koja će se uklopiti u njihovu ubrzanu dnevnu rutinu.

Prihvatite izazov i uz ACTIVE BODY učinite prvi korak do zdrave transformacije tijela. Vratite ravnotežu svom organizmu i osjetite energiju koja će vas pokrenuti prema zdravijem i sretnijem životu.

Zaslužujete najbolje, a ACTIVE BODY iz Yasenke podržava vašu odlučnost i pruža podršku na putu prema zdravlju i optimalnoj tjelesnoj formi. 

Preporučeno trajanje konzumacije ovisi o cilju upotrebe proizvoda. Za postizanje osnovnog detoksikacijskog učinka, preporučuje se konzumacija u dnevnoj dozi od 25 ml tijekom 20 do 40 dana. Međutim, uz prisutne zdravstvene probleme poput masne jetre, povišenog kolesterola i visokih razina šećera, preporučuje se produženo korištenje, od 4 do 6 mjeseci ili čak duže, prema individualnim potrebama.

Pružite svom tijelu ljubav i pažnju koju zaslužuje i doživite pozitivne promjene uz ACTIVE BODY koje će vas osnažiti i ispirirati.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button