promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 29. rujna 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Zašto je Skinage Ellegance više od brige za kožu?

Riječ je o jedinstvenom proizvodu namijenjenom ženama današnjice čija formulacija vraća koži gradivne elemente te istodobno osigurava energiju cijelom organizmu

Yasenka Skinage Collagen Elegance

Učinkovit, jedinstven, elegantan… baš ono što od njega žene i očekuju. Ako još k tome može zadržati balans te vratiti mladenački, baršunasti izgled kože, savršeno će se uklopiti u svakodnevicu moderne žene.

Riječ je naravno o proizvodu Skinage Collagen Elegance – novom kolagenu s potpisom Yasenke. Proizvodu koji je nastao nakon dugih istraživanja, osluškivanja potreba žena današnjice i s ciljem da nastane jedinstvena formulacija koja će, za razliku od svih dosadašnjih proizvoda na tržištu, vratiti koži gradivne elemente, ali i osigurati energiju cijelom organizmu.

Skinage Collagen Elegance: u čemu je tajna?

Tajna je u njegovom sastavu. Za starenje kože, bore i suhoću davno smo već pronašli krivca – smanjenje sinteze kolagena i hijaluronske kiseline. Te dvije molekule savršeno funkcioniraju do naše 25-te godine, a nakon toga primjećujemo kako koža postaje sve više suha, javljaju se bore, polako se gubi elastičnost i taj proces nastavlja se sve do dubokih bora, sivog izgleda lica i staračkih mrlja.

Kako bi to na vrijeme zaustavili, važne su visoke koncentracije i kombinacije sastojaka koji će koži omogućiti ono najbolje. Collagen Elegance sadrži čak 10.000 mg ribljeg kolagena tip 1, čije su molekule male i formulirane tako da ih naš organizam najbolje iskoristi. A u svojem sastavu Collagen Elegance ne zaboravlja ni na drugu molekulu važnu za hidrataciju – hijaluronsku kiselinu – koju donosi  u koncentraciji od čak 100 mg. Hijaluronska kiselina hrani i hidratizira kolagen i omogućuje mu da se pravilno ugradi. A bez dovoljne količine hijaluronske kiseline učinak kolagena na elastičnost naše kože je prilično smanjen.

Dubinska hidratizacija kože

Samo dubinski hidratizirana koža može ponovno postati elastična i glatka. Da bi proces ugradnje kolagena u naša ispucala kolagenska vlakna bio u potpunosti učinkovit u formulaciji Skinage Collagen Elegancea nalaze se i vitamin C, biotin i cijeli kompleks B vitamina te mineral vitalnosti naše kože, kose i noktiju cink. Oni zajedno omogućuju pravilnu sintezu našeg prirodnog kolagena, ali i sprječavaju perutanje kože, jačaju kosu i nokte i potiču njihov rast. Svi gradivni elementi djeluju zajedno omogućujući našoj koži da nadoknadi ono što nam godine uzimaju i zadrži svoj hidratizirani i elastični izgled.

Yasenka Skinage Collagen Elegance

Ali kako bore nisu jedino što otkriva naše godine, Yasenka se prva odlučila uhvatiti u koštac i s drugim problemom – nedostatkom energije naše kože ali i cijelog organizma.

Razbuđivanje kože za ubrzani tempo života

Ubrzani tempo života, nepravilna prehrana, sunčevo zračenje, stres… Sve to pridonosi da naša koža izgleda umorno, javlja se sivilo u licu i staračke pjege, osjećamo se loše kao da se u nama nakupilo previše štetnih tvari i voljeli bi da nas netko jednostavno „probudi“.

Kako se toga riješiti odgovor donosi Skinage Collagen Elegance 10.000. U njegovom sastavu ne nalazi se šećer, ali se kriju MSM, zeleni čaj i Q10. Molekule koje osiguravaju energiju organizmu, potiču izlučivanje štetnih tvari i smanjuju upalne reakcije. Svim stanicama omogućuju bolje iskorištavanje nutrijenata što rezultira revitalizacijom umornog tena i smanjenjem nepravilnosti na koži (uključujući akne i crvenilo). Zeleni čaj i Q10 nevidljivi su štitovi svih stanica našeg organizma ali i budilice koje osiguravaju energiju.

Rezultat toga je revitalizirana i dubinski hidratizirana koža, povećana energija organizma, smanjenje bora, čvrsta i jaka kosa. Yasenka Skinage Collagen Elegance predstavlja više od brige za kožu!

Isprobajte ga i pustite neka vas iznenadi energija bez šećera s trpkim okusom crne trešnje.

Učinkovit, jedinstven, elegantan i dio naše beauty rutine s hrvatskim potpisom – Collagen Elegance.

Više o proizvodu saznajte klikom na poveznicu.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button