promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 10. lipnja 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Za bezbrižno ljeto: Osvojite Biovitalis zaštitnu kremu SPF 30 ili SPF 50 očaravajućeg ljetnog mirisa

Uključite se u nagradni natječaj! Dva sretna dobitnika očekuju Biovitalis zašitne kreme SPF 30 / SPF 50 s dodatkom ektoina i organskih ulja masline i avokada te neodoljivog mirisa kokosa i vanilije

ADIVAhr_portal_Biovitalis_NAGRADNA_B01

Dočekajte ljeto i godišnji odmor dobro zaštićeni od UV zraka. Ubacite u svoju ljetnu torbu ili ruksak Biovitalis zaštitnu kremu SPF 30 ili SPF 50 i još bezbrižnije zakoračite u ljetne radosti.

Zaštitne Biovitalis kreme SPF 30 / SPF 50 lako se razmazuju, brzo upijaju i ne ostavljaju bijeli trag na koži, a mogu ih koristiti djeca, odrasli, trudnice i dojilje. U njima su sadržana organska hladno tiještena ulja masline i avokada koja njeguju i obnavljaju suhu i osjetljivu kožu te ju intenzivno štite od dehidracije.

Oftalmolozi otkrivaju: Koje sunčane naočale odabrati za ljeto

Kako se koriste Biovitalis zaštitne kreme SPF 30 / SPF 50

Nanesite ih ravnomjerno na suhu kožu prije izlaganja suncu. Za održavanje zaštite ponavljajte postupak često, osobito nakon znojenja, kupanja ili brisanja ručnikom. Ne izlažite se pretjerano suncu, unatoč korištenju proizvoda s UV zaštitom. I ne zaboravite zaštititi dojenčad i malu djecu od direktnog sunčevog svjetla.

Ne sadrže parabene, alkohol ili gluten

Biovitalis zaštitne kreme SPF 30 / SPF 50 koje pružaju zaštitu od sunčevih UV zraka ne sadrže parabene, već je odabran ekološki konzervans koji osigurava dugotrajnu stabilnost i kvalitetu. Biovitalis zaštitne kreme SPF 30 / SPF 50 su bez alkohola, glutena, bez sastojaka životinjskog podrijetla te nisu testirane na životinjama.

Ektoin – snažna zaštita od staničnog oštećenja

Važan sastojak u Biovitalis zaštitnim kremama SPF 30 / SPF 50 je ektoin – snažna prirodna molekula izolirana iz ekstremofila. Ekstremofili su organizmi koji preživljavaju u ekstremnim životnim uvjetima (vrlo visoka temperatura i velik salinitet). In vivo studijama je dokazano da ektoin štiti stanice od oštećenja i prijevremenog starenja izazvanog UV zračenjem.

Biovitalis zaštitna krema SPF 50 – visoka zaštita od štetnih UVA i UVB zraka uz siguran UV zaštitni kompleks

Biovitalis_SPF_50

SPF 50 osigurava visoku zaštitu od UVB zraka koje uzrokuju crvenilo i opekline na koži, PA++++  osigurava visoku zaštitu od UVA zraka koje uzrokuju starenje kože.

Biovitalis zaštitna krema SPF 30 – siguran i učinkovit UV zaštitni kompleks pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka

Biovitalis_SPF_30

SPF 30 osigurava visoku zaštitu od UVB zraka koje uzrokuju crvenilo i opekline na koži, PA+++ osigurava visoku zaštita od UVA zraka koje uzrokuju starenje kože

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button