ADIVA nagrađuje - 22. veljače 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Planetopija i ADIVA vas nagrađuju: Osvojite knjigu „Superimunitet“

Uključite se u nagradni natječaj i svoju kućnu biblioteku obogatite knjigom „Superimunitet“ američkog medicinskog stručnjaka dr. Joela Fuhrmana

Planetopija nagradni natjecaj knjiga Superimunitet dr. Joel Fuhrman

Neki od nas češće obolijevaju od prehlade i gripe i s pravom se pitaju zašto je to tako. Drugi se muče s viškom kilograma, a treći se pitaju koje su najdjelotvornije namirnice za postizanje optimalnog imuniteta. Odgovore na ova i druga pitanja ima dr. Joel Fuhrman, ugledni specijalist za prevenciju i liječenje bolesti, koji već godinama pomaže ljudima da pomoću prehrane postignu optimalni imunitet.

Ovaj praktični priručnik je objavila nakladnička kuća Planetopija poznata po kvalitetnim knjigama s područja osobnog razvoja, duhovnosti, ekologije, psihologije, filozofije, popularne znanosti te holističkog pristupa zdravlju i prehrani.

Mudar odabir onoga što jedemo važan je za naše zdravlje

U ovaj se model razmišljanja uklapa i knjiga „Superimnuitet“ dr. Joela Fuhrmana. Svojim pristupom utemeljenim na znanstvenim istraživanjima dr. Fuhrman pomaže ljudima da postignu iznimno snažnu otpornost za infekcije i prehlade, ali i značajne rezultate u prevenciji raka i autoimunih bolesti.

Njegov program nepobitno dokazuje da je životni stil kao i mudar odabir onoga što jedemo i kako kombiniramo hranu iznimno važan u zaštiti zdravlja. Pomoću znanstvenih spoznaja iz ove knjige i vaš imunitet može postati superimunitet.

Knjiga donosi čak 85 recepata za superimunitet

Posebna vrijednost ove knjige su jelovnici i recpeti za snažniji imunitet. Dr. Fuhrman donosi ih čak 85 koji obuhvaćaju sve od juha do slatkih deserata. Njegov dvotjedni jelovnik samo je osnova koju možete dopunjavati i mijenjati s obzirom na vaše potrebe i zacrtane ciljeve. Neka jela možete pripremiti unaprijed i pojesti ih kasnije, a sve kako biste što bolje isplanirali svoje dnevne obaveze i uskladili ih s vašim dnevnim planovima.

Ako je i vaš cilj steći dobru životnu formu i zadržati vitalnost, svakako vam preporučujemo da potražite knjigu dr. Fuhrmana na stranici Planetopije na ovom linku. A možete se uključiti i u nagradni natječaj te uz malo kreativnosti osvojiti jedan primjerak knjige za sebe.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button