promo signPROMO ČLANAK

ADIVA nagrađuje - 6. prosinca 2023.
AUTOR ČLANKA - ADIVA

Philips Avent vam daruje: Električna izdajalica koju mame naprosto obožavaju

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite Philips Avent električnu izdajalicu Premium koja je kao stvorena za najnježnije iskustvo izdajanja

Philips Avent-Električna izdajalica PREMIUM

Philips Avent odlučio je jednoj majci uljepšati prve mjesece majčinstva i na poklon joj darovati električnu izdajalicu Philips Avent Premium.

Možda ste baš vi ta sretna dobitnica?

Sve što trebate učiniti jest pročitati ovaj članak te ispuniti nagradni zadatak koji se sastoji iz dva dijela. Od vas očekujemo točan odgovor na pitanje o Philips Avent električnoj izdajalici te malo kreativnosti koje traži naše kreativno pitanje!

Philips Avent vas uvodi u novu eru izdajanja

S Philips Avent električnom izdajalicom ulazite u novu eru izdajanja uz savršeno uravnoteženu kontrolu usisa i stimulaciju bradavica, inspiriranu prirodnim načinom bebina sisanja.

Inovativna tehnologija i dizajn Philips Avent izdajalice donose praktične i korisne značajke od kojih izdvajamo:

Brz protok mlijeka

Philips Avent električna izdajalica održava optimalan protok mlijeka i nježno se prilagođava veličini i obliku bradavica. Protok mlijeka počinje već za samo jednu minutu zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji Natural Motion. Izdajalica nježno zahvaća bradavice te pruža odgovarajuću masažu i usis, stoga ne iznenađuje da je 97% majki izjavilo da je učinkovita i da je 100% babica preporučuje.

Natural Motion tehnologija kombinira vakuum i stimulaciju bradavica, za brže isticanje mlijeka, što izdajanju daje prirodnost kao kad beba doji.

Prilagođava se svakoj bradavici

Izdajalica Philips AVENT

Zahvaljujući svom dizajnu, izdajalica podržava izdajanje u uspravnom položaju, bez potrebe za naginjanjem naprijed, čime se povoljno utječe na otpuštanje mlijeka.

Prilagodljiv dizajn omogućava prilagodbu svakoj bradavici. Bez obzira na oblik vašeg tijela, jednodijelni mekani, silikonski jastučić je prilagodljiv i odgovara 99.98% svih veličina bradavica, te osigurava udobnost za mamu tijekom izdajanja.

8 razina stimulacije i 16 razina intenziteta istjecanja mlijeka

Philips Avent električna izdajalica nudi čak 8 razina stimulacije i 16 razina intenziteta istjecanja mlijeka, uz memorijsku funkciju, čime svaka majka dobiva personalizirano iskustvo izdajanja, uz tih i diskretan rad motora.

Jednostavno čišćenje i postavljanje

Svoju izdajalicu Philips Avent je dizajnirao tako da ne bude komplicirana. Zbog malog broja dijelova čišćenje i sastavljanje izdajalice obavljaju se jednostavno.

Diskretno iskustvo izdajanja bilo gdje

Motor izdajalice praktički je nečujan tijekom upotrebe. Zato možete izdajati kod kuće (ili bilo gdje) diskretno i s jednom smetnjom manje.

Uživajte u prvim mjesecima majčinstva uz podršku vrhunske Philips Avent izdajalice. Uključite se u nagradni natječaj i osvojite vrijednu Philips Avent nagradu.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button