promo signPROMO ČLANAK

ADIVA nagrađuje - 21. travnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Medicinska naklada nagrađuje: čitanje je put prema sreći

Kada imamo pravu duhovnu podršku, sagledavamo širu sliku života, osjećamo se sretnije. Zato je knjiga i u najizazovnijim trenucima naš najbolji pratitelj prema boljim vremenima

A pravog duhovnog suputnika zasigurno ćete pronaći u izdanjima Medicinske naklade. Knjige ovog izdavača donose intrigantne naslove iz pera domaćih i stranih pisaca i stručnjaka koji nas nastoje bodriti svojim preporukama te korisnim i stručnim savjetima i svjedočanstvima, lijepom riječi i vizijom usmjeriti prema nekim sretnijim vremenima, oplemeniti duh i tijelo korisnim i zdravim štivom. Ukratko: usmjeriti prema sreći!

Osvojite jednu od dvije sjajne knjige Medicinske naklade!

Za vas smo izdvojili dva odlična naslova Medicinske naklade. Sve što trebate učiniti je biti kreativni u našem nagradnom natječaju na kraju ovog članka. Dva najkreativnija odgovora nagradit ćemo s po jednom knjigom Medicinske naklade.

Nagradni naslovi

Dražen Pulanić: Drugi naziv za sreću

U ovoj zbrici kratkih priča, Doc. prim. dr. sc. Dražena Pulanića dr.med., pratimo život mladog liječnika i njegove obitelji. Marko, lik iz knjige Drugi naziv za sreću je vrlo uspješan, često nagrađivan mladi liječnik, koji je diplomirao, magistrirao i doktorirao u zavidnom roku. Dobitnik je mnogih nagrada te slijedom svoje uspješne karijere odlazi u Sjedinjene Američke Države gdje se usavršava, sudjeluje na kongresima, autor je mnogih stručnih radova, te se odlučuje ostati i uklopiti neko vrijeme. Ubrzo supruga liječnica i dvije kćeri dolaze k njemu i doživljavaju i proživljavaju razne zgode i nezgode s njim upoznavajući novu sredinu i običaje.

Damir De Zan: Dvije zelene mačke

„Dvije zelene mačke“ druga je zbirka pjesama Damira De Zana, cijenjenog hrvatskog psihijatra i psihoterapeuta. Zbirka se sastoji od 37 pjesama, a ilustrirala ju je Maja Rožman, asistentica na Grafičkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. O kvaliteti poezije doktora De Zana svjedoči i podatak da u svom pjesničkom CV-u nosi titulu finalista Goranovog proljeća. Knjiga „Dvije zelene mačke“ prava je poslastica za sve ljubiteje dobre poezije. U njoj se isprepleću čudesna autorova imaginacija i osjećaj za intimni trenutak. A kao lajtmotiv zbirke uvijek se provlači i neka maca u pozadini… bila to tigrasta maca iz susjedstva, nasmiješena Češirska mačka ili dvije zelene mace proizašle iz pjesnikove maštarije. Čitajući De Zanove nadahnute stihove i vi ćete osjetiti svu magiju poezije te užitak listanja poetskih stranica. 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button