Zanimljivosti i savjeti - 4. srpnja 2018.
AUTOR ČLANKA - Adiva

VIDEO: 3 koraka da pronađete savršene traperice bez isprobavanja

Svi smo se ponekad našli u situaciji da smo vidjeli traperice koje nam se sviđaju, ali nam se nije dalo ili nismo imali vremena isprobavati ih

traperice

No, moguće je naći traperice koje su baš po vašoj mjeri i to bez isprobavanja i gužvanja u skučenim kabinama za prezvlačenje. Nije teško i neće vam oduzeti puno vremena.

Dovoljno je da slijedite ova tri jednostavna koraka.

Veličina

Kako biste odredili da vam odgovara veličina željenih traperica, primite krajeve hlača na struku i obujmite njima svoj vrat. Ako bez problema spojite krajeve hlača u razini gumba, znači da ste pronašli odgovarajuću veličinu. Vodite računa da krajevi struka hlača ne moraju nužno precizno obujmiti vrat već je bitno da s lakoćom obuhvate cijeli vrat.

Širina

Stisnite šaku i savijte ruku u laktu. U zakopčane hlače stavite ruku od šake do lakta. Ukoliko vam je ruka stala u dio struka hlača, znači da je to veličina koja vam odgovara. Ako kupujete hlače visokog struka, ruka vam ne bi smjela stati u hlače.

>>Naučite važnu životnu lekciju sažetu u dojmljivom animiranom filmu. Često nije sve onako kako nam se čini na prvi pogled, a ne smijemo niti zaboraviti na vrijednost humanosti i međusobnog pomaganja. Kliknite i pogledajte video koji će vas se dojmiti<<

Dužina

Primite nogavice na krajevima i raširite ruke koliko god možete. Ako vam sredina hlača, odnosno dio između nogavica, dođe u razini vrata točno ispod brade, pronašli ste traperice idealne duljine.

Pogledajte video u kojem je detaljno prikazan svaki korak.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button