Koronavirus - 28. svibnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

VIDEO: Zašto se treba cijepiti? 

Saznajte sve najvažnije informacije o bolesti COVID-19 te dostupnim cjepivima koje vam u video pregledu donosi ADIVA ljekarnica mag. pharm. Aleksandra Grundler Bencarić

koronavirus COVID-19 cjepivo cijepljenje ADIVA video

Znate li da je od pojave pandemije novog koronavirusa do danas u svijetu zabilježeno 165 milijuna oboljelih te 3,43 milijuna umrlih, dok je u našoj zemlji registrirano 353.000 oboljelih te više od 7827 umrlih osoba?

Ove brojke dovoljno govore o ozbiljnosti pandemije koronavirusa te velikoj važnosti cijepljenja kao epidemiološke mjere koja bi trebala pomoći u stvaranju imuniteta te suzbijanju bolesti COVID-19.

Na jednom mjestu donosimo vam u video pregledu sve važnije informacije koje trebate znati o bolesti COVID-19: koji joj je uzročnik, kako se prenosi i koji su najčešći simptomi koji se javljaju. Također donosimo i usporedbu simptoma novog koronavirusa sa simptomima prehlade i alergije, dajemo vam preporuke što učiniti ako imate pozitivan nalaz na COVID-19 te koristan prikaz trenutno dostupnih cjepiva, njihove vrste i djelovanje.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button