Koronavirus - 30. studenoga 2020.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Ne javlja vam se obiteljski liječnik? HZZO ima novi e-mail za prigovore

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) uspostavio je novu e-mail adresu [email protected] na koju osigurane osobe mogu poslati prigovor u slučaju da ne mogu uspostaviti kontakt s ordinacijama primarne zdravstvene zaštite

HZZO obiteljski lijecnik prigovor e-mail

Nova adresa na koju građani mogu iznijeti prigovor uvedena je jer Ministarstvo zdravstva i HZZO zaprimaju sve učestalije prigovore osiguranika na otežano ostvarivanje zdravstvene zaštite u ordinacijama izabranih doktora primarne zdravstvene zaštite, zbog nemogućnosti uspostave kontakta s ordinacijama osobno, putem telefona, elektronskom poštom ili na druge načine.

Prigovor možete poslati na e-mail: [email protected]

HZZO je zbog toga uspostavio novu e-mail adresu [email protected] na koju osigurane osobe mogu poslati svoj prigovor u kojem je potrebno navesti osobne podatke (ime i prezime, OIB i telefon za kontakt), te ime i prezime izabranog doktora na kojeg se osigurana osoba žali, priopćila je HZZO-ova Služba za odnose s javnošću.

Svjetski dan lijecnika obiteljska medicina

Svjetski dan obiteljskih liječnika: izazovi prve linije obrane

Na Svjetski dan liječnika podsjećamo da je prva specijalizacija iz obiteljske medicine bila u Hrvatskoj. Saznajte ulogu obiteljske medicine.

SAZNAJTE VIŠE

Bez navedenih podataka, napominju, HZZO ne može postupiti, odnosno stupiti u kontakt s doktorom primarne zdravstvene zaštite i pomoći u žurnom rješavanju problema koji osigurana osoba ima.

Izvor: https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ne-javlja-vam-se-obiteljski-lijecnik-hzzo-ima-novi-e-mail-za-prigovore-foto-20201130

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button