promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 27. listopada 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Pomozite svom imunosnom sustavu i osigurajte mu trostruko djelovanje

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji vitamina, minerala i moćnih biljnih ekstrakata, dodatak prehrani Immuvirex ima trostruko obrambeno djelovanje: podržava imunosni sustav, pomaže kod umora i iscrpljenosti te djeluje antioksidativno

dodatak prehrani Immuvirex

Naš imunosni sustav je složen sustav organa, tkiva i stanica čija je glavna uloga zaštititi naše tijelo od bolesti i infekcija prepoznavanjem i uništavanjem svih patogenih mikroorganizama kojima smo okruženi poput virusa, bakterija, parazita, gljivica ili drugih uzročnika, poput peluda, kada dolaze u dodir s našim organizmom. A za pravilno funkcioniranje našeg imunološkog sustava potrebna nam je i odgovarajuća razina mikronutrijenata koja hrani i održava sustav, poput vitamina A, B, C, D, E te minerala, selena, cinka i željeza.

Poznato je da najbolji izvor potrebnih mikronutrijenata dolazi iz pravilne i uravnotežene prehrane u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću, odgovarajućim unosom vode, kao i redovitim spavanjem. Međutim, u razdobljima povećane izloženosti našeg organizma infekcijama tijekom sezone prehlade i gripe, stresa ili zagađenja, razina mikronutrijenata u našem tijelu se smanjuje i potrebno je nadoknaditi taj nedostatak dodacima prehrani namijenjenim za podršku našem imunitetu.

Immuvirex pastile

Immuvirex pastile – trostruko djelovanje za vaš imunološki sustav

Novi  proizvod Immuvirex pastile je dodatak prehrani s bazgom, ehinacejom, đumbirom, vitaminom C, D i B skupine, sa sladilima te predstavlja jedinstvenu i bogatu kombinaciju vitamina, minerala i biljnih ekstrakata kojima pomaže ojačati vaš imunološki sustav kad vam je najpotrebnije. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji vitamina, minerala i moćnih biljnih ekstrakata, proizvod ima snažno trostruko obrambeno djelovanje:

1. PODRŽAVA IMUNOSNI SUSTAV

Sadrži vitamine C i D, folnu kiselinu, cink i selen koji doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava.

2. POMAŽE KOD UMORA I ISCRPLJENOSTI

Sadrži vitamine C, B6, folnu kiselinu, niacin i riboflavin koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

3. DJELUJE ANTIOKSIDATIVNO

Sadrži riboflavin , cink, selen i vitamin C koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

dodatak prehrani Immuvirex

Immuvirex pastile upute za uporabu:

  • Jednostavna primjena bez vode
  • Uzmite dvije pastile tijekom dana i polako ih otopite u ustima
  • Pastile ne smijete progutati cijele
  • Namijenjeno odraslima i djeci starijoj od 12 godina
  • Ne preporučuje se uzimanje dulje od 2 tjedna u kontinuitetu
  • Pogodno za vegetarijance

Immuvirex pastile, preporučeni dnevni unos

tabela immuvirex

Napomene:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje:

Ne preporučuje se uzimanje dulje od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a, niti davati trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 1 godinu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Prekomjerna konzumacija može prouzročiti laksativni učinak.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button