promo signPROMO ČLANAK

Dodaci prehrani - 25. listopada 2023.
AUTOR ČLANKA - Adiva

BeeHarmony: prirodna pomoć za ublažavanje simptoma menopauze

Iz laboratorija Medex dolazi nam inovativni dodatak prehrani kojeg su razvile stručnjakinje svjesne važnosti kvalitete života žene i u razdoblju menopauze

BeeHarmony-menopauza

Pažljivo odabrane vrhunske i prirodne sirovine u dodatku prehrani BeeHarmony™ tvore učinkovitu sinergiju, koja osigurava ravnotežu hormona i pomaže u smanjuje simptoma menopauze.

BeeHarmony™ sadrži jedinstvenu Royal Balance™ formulu sa standardiziranom kombinacijom matične mliječi i šafrana te koktelom vitamina (K2 + D3 + E + B6), koji su ženskom tijelu najpotrebniji u zrelijim godinama. Ovaj pripravak pomaže u regulaciji rada hormona i ublažava simptome menopauze. Doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnoj psihičkoj funkciji. Također, poboljšava kvalitetu sna te doprinosi održavanju zdravih kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Blagodati matične mliječi

Matična mliječ jedno je od najvećih blaga prirode i jedina hrana pčelinje matice, najplodnijeg bića na svijetu. Ključni sastojak matične mliječi je nezasićena masna kiselina 10-HDA (10-hidroksi decenska kiselina). Matična mliječ može aktivirati gene potrebne za razvoj matice.

Učinkovitost proizvoda potvrđena je u placebo kontroliranom kliničkom istraživanju, s vrhunskim rezultatima koji impresioniraju sve više korisnica.

BeeHarmony™ je prirodnog podrijetla i utječe na ravnotežu hormona. Ne sadrži sintetičke dodatke koji bi dodatno oslabili vaš organizam. Nakon 56 dana uzimanja, ozbiljnost simptoma u skupini BeeHarmony smanjena je do 79% u usporedbi s procjenom prije početka studije. Najviše žena, njih 79%, opisuje manju iscrpljenost, 70% ih navodi manje depresivnih poremećaja koji su posljedica kombinacije simptoma i hormonske neravnoteže, 53% žena navodi nestanak valunga, a 54% tvrdi da puno lakše zaspi.

Više informacija o proizvodu saznajte na ovom linku.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button