promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 11. lipnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Bakuchiol: prirodna alternativa retinolu

Ako želite nježnu varijantu pomlađivanja i hidratacije kože bez crvenila i iritacija, onda je bakuchiol ulje kao prirodna zamjena retinolu najbolje rješenje za vas

Ulje pogodno i za najosjetljiviji tip kože

Bakuchiol predstavlja prirodno hladno prešano ulje dobiveno iz biljke Babchi. U beauty svijetu je još uvijek relativno nov, a dobar glas o njegovim pozitivnim učincima na kožu proširio se vrlo brzo. Dovoljno nježan i za najosjetljivije tipove kože, bakuchiol snagom prirodnih biljnih sastojaka surađuje s kožom tako da pročišćava izgled finih linija i bora na licu.

Bakuchiol vs. sintetički retinol

Bakuchiol je prirodan proizvod koji sadrži mnoge pozitivne učinke na kožu i organizam. Pogodan je za sve tipove kože, a njegova uporaba za razliku od nekih drugih sintetičkih ulja, nije namijenjena samo osobama sa zrelijom kožom. Zbog njegova sastava, mogu ga koristiti osobe koje imaju osjetljivu kožu sklonu iritacijama.

Učinak retinola je vidljiv u kratkom vremenu s odličnim rezultatima – zaglađuje kožu i vraća joj sjaj. Međutim, retinol često uzrokuje pretjeranu suhoću kože, crvenilo i iritacije. Zbog toga se ne preporučuje osobama s preosjetljivom kožom. Ovakav učinak nije čest kod bakuchiola, a dugoročna djelotvornost na kožu je gotovo ista – koža ostaje mekana i hidratizirana.

bakuchiol ulje njega koze hidratacija

Biofarm Bakuchiol ulje: prirodna pomoć u pomlađivanju kože

Biofarm Bakuchiol ulje iz Beauty Lab linije djeluje umirujuće na kožu, prirodno vlaži kožu te joj vraća izgubljeni sjaj. Ovo orašasto ulje je bogato esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu u pomlađivanju i obnavljanju kože proizvodnjom kolagena. Biofarm Bakuchiol ulje je veganski proizvod koji nije testiran na životinjama. Uz to, ne sadrži parabene, konzervanse i alkohol.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button