promo signPROMO ČLANAK

Rekreacija i fitness - 25. rujna 2018.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Perskindol® – rješenje iz Švicarske za bolne mišiće sportaša i rekreativaca

Gel i sprej su prirodnog sastava na bazi mentola i eteričnih ulja prikladni su za odrasle, ali i djecu stariju od četiri godine

Perskindol

Sportašima diljem svijeta poznat je Perskindol®, proizvod koji dolazi iz švicarske obitelji proizvoda sa dugom tradicijom. Proizvodi su prirodnog sastava, na bazi mentola i posebno odabranih šest eteričnih ulja. Dolaze u obliku gela i spreja, ne maste kožu, ruke niti odjeću i ugodnog su mirisa. Mogu ga koristiti odrasli i djeca već od četvrte godine života. U Hrvatskoj postoje dvije linije, Active i Cool, te dva oblika, gel i sprej.

Spomenimo spoj metilsalicilat koji je zajednički i Aspirinu i Perskindolu. Čini ga 99% eteričnog ulja zimzelena zahvaljujući kojem korisnici Perskindola pobjeđuju na svim utrkama. Naime, eterično ulje zimzelena djeluje kao lokalni analgetik – uklanja bol, pa su mišići spremni za trčanje i kad su vanjski uvjeti ekstremni.

Perskindol®, dakle, na prirodnoj bazi hladi zahvaljujući mentolu te grije zahvaljujući posebnim eteričnim uljima, priprema mišiće za sportske aktivnosti te ih opušta nakon njih.

Active linija ima posebno dvostruko djelovanje – hladi i grije, a koristi se prije i poslije sportske aktivnosti. Po antropološkim mjerenjima, raspon ruku jednak je visini čovjeka, ali i dalje postoje mjesta na našem tijelu koja nikada nismo uspjeli dokučiti, a koja znaju boljeti. Perskindol® Active zato dolazi i u spreju kako bi uspješno zahvatili i teško dostupna mjesta.

Cool linija intenzivno i dugo hladi te se koristi kad preventivne mjere zakažu (uganuća, istegnuća, oteknuća). Zanimljivo je da sadrži čak 7% mentola, što ga čini „najhladnijim“ gelom na tržištu.

Podržavamo trčanje, podržavamo ljude koji se bave sportom, te im našim proizvodima pomažemo da ostvare vlastite ciljeve. Možete nas posjetiti na našoj web stranici https://www.perskindol.hr/ te Facebook pageu Perskindol Hrvatska.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button