ADIVA nagrađuje - 4. listopada 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Osvojite knjige: „Zdrav mozak danas – za sutra“ i „Gnijezda u oku“

Uključite se u nagradni natječaj Medicinske naklade, pokažite svoje pjesničko umijeće i osvojite jednu od dvije odlične knjige!

Dragi knjigoljupci, pokažite svoju kreativnost i pretočite je u pjesmu o zdravlju, neka bude poučna i slatka, ne preduga ne prekratka. A mi ćemo dvoje od vas nagraditi s jednim od dva odlična naslova Medicinske naklade.

Nagradni naslovi

Vida Demarin: Zdrav mozak danas – za sutra

Knjiga o zdravlju Vide Demarin prava je poslastica za sve one koji žele živjeti dugo i pritom uživati u životu. Življenje je jedini užitak koji se ne može kupiti, ističe autorica. Produljiti mladost, živjeti što dulje, bez bolesti i poteškoća, upoznati nove naraštaje, nove običaje – najveće su žudnje čovjeka. Danas, zahvaljujući napretku medicine, doživjeti stotu više nije znanstvena fantastika, a kvaliteta doživljenih godina važnija je od njihova broja. Ovom knjigom autorica Vida Demarin pokušava odgovoriti na pitanje kako živjeti dulje, zdravije i sretnije. Ključevi su u našim rukama…

Madicinska naklada

Damir De Zan i Marina De Zan: Gnijezda u oku

Gnijezda u oku treća je zbirka pjesama Damira De Zana, psihijatra i psihoterapeuta, koju supotpisuje i njegova supruga Marina De zan, autorica fotografija kojima je knjiga ilustrirana. Zbirka se sastoji od 40 pjesama. A da biste osjetili svu snagu ove pjesničke zbirke donosimo vam i nekoliko stihova za vašu inspiraciju:

U oku mojem

Gnijezdi se

More

I nebo

I šuma.

U oku mojem

Gnijezdi se

Riba

I ptica

I srna.

U oku mojem

Gnijezde se

I strah

I strast

U oku mojem

Toliko je gnijezda,

Da samo za te’

Ima još mjesta.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button