VJERNI ZDRAVLJU - 15. veljače 2019.

HOLTER SRCA

Holter EKG-a je poseban postupak praćenja rada srca u toku 24h

Poliklinika Gemini Holter EKG

Usluga uključuje holter EKG.

Poliklinika Gemini Šibenik osnovana je s namjerom da se na jednome mjestu ujedini visokokvalificiran tim međunarodno priznatih medicinskih stručnjaka koji će, svojim znanjem i iskustvom stečenim u bolničkom radu, pružati sigurnost i najkvalitetniju individualnu medicinsku skrb svakom pacijentu.

U suvremeno opremljenim ordinacijama Poliklinike Gemini pružamo specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, dijagnostiku i medicinsku rehabilitaciju iz sljedećih djelatnosti: interna medicina (opći internistički pregledi, gastroenterologija, kardiologija, pulmologija, dijabetes i endokrinologija), neurologija, dermatologija, ginekologija, psihijatrija, otorinolaringologija, centar za proširene vene, fizikalna medicina te ortopedija. Dr. Dino Markovina, spec. ginekologije i opstetricije, zaposlen u Poliklinici Gemini, proglašen je najboljim liječnikom u 2017. godini.

U Poliklinici možete zakazati svoj prvi pregled za estetsku ginekologiju. On je besplatan uz dogovoreni termin za zahvat. Misija koju svakodnevno slijedimo glasi: “Osluškujemo vaše potrebe i želje te su nam one vodilja za daljnji napredak.”

Poliklinika Gemini, Ul. Stjepana Radića 137a, Šibenik

tel.: 022/342-005

web: www.poliklinika-gemini.hr