VJERNI ZDRAVLJU - 31. siječnja 2020.

3D/4D trudnica

Gemini_poliklinika

Usluga uključuje 3D/4D UZV trudnica u Poliklinici Gemini.

Poliklinika Gemini Šibenik osnovana je s namjerom da se na jednome mjestu ujedini visokokvalificiran tim međunarodno priznatih medicinskih stručnjaka koji će, svojim znanjem i iskustvom stečenim u bolničkom radu, pružati sigurnost i najkvalitetniju individualnu medicinsku skrb svakom pacijentu.

U suvremeno opremljenim ordinacijama Poliklinike Gemini pružaju specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, dijagnostiku i medicinsku rehabilitaciju iz sljedećih djelatnosti: interna medicina (opći internistički pregledi, gastroenterologija, kardiologija, pulmologija, dijabetes i endokrinologija), neurologija, dermatologija, ginekologija, psihijatrija, otorinolaringologija, centar za proširene vene, fizikalna medicina te ortopedija.

U Poliklinici Gemini zaposlena su i dva liječnika koja su proglašena najboljim liječnicima u 2017. godini – dr. Matija Miletić, subspec. estetske kirurgije u kategoriji plastični kirurg, i dr. Dino Markovina, spec. ginekologije i opstetricije u kategoriji ginekologa. Misija koju svakodnevno slijede glasi: “Osluškujemo vaše potrebe i želje te su nam one vodilja za daljnji napredak.”

Poliklinika Gemini, Ul. Stjepana Radića 137a, Šibenik

tel.: 022/342-005

web: www.poliklinika-gemini.hr

NEWSLETTER

Prijavite se za naš newsletter i prvi saznajte informacije o posebnim ponudama