O programu vjernosti - 01. kolovoza 2019.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Novi nagradni katalog ADIVA programa vjernosti „Vjerni zdravlju“ donosi odlične pogodnosti

Stavite zdravlje na prvo mjesto. Prelistajte novi katalog, zamijenite sakupljene bodove i iskoristite odlične popuste na proizvode i usluge za cijelu obitelj

Naslovna fotografija - novi katalog Programa vjernosti

Ostanite vjerni zdravlju, izaberite najbolje za sebe i svoju obitelj.

Vjernost zdravlju uvijek se isplati. Članovi ADIVA programa vjernosti ostvaruju pravo na atraktivne poklon-proizvode i popuste na kupnju proizvoda iz nagradnog kataloga, kao i popuste na zdravstvene preglede i dentalne zahvate.

Kliknite i prelistajte katalog

 

Gotovo 50 renomiranih brendova i zdravstvenih ustanova priključilo se programu vjernosti, čime ponuda programa zadovoljava i najzahtjevnije članove ADIVA Programa vjernosti.

U našem katalogu svi članovi obitelji pronaći će nešto za sebe – od proizvoda za ljepotu i njegu kože, dodataka prehrani, proizvoda za mame i bebe, rekreativce i sportaše, kao i brojne popuste na zdravstvene preglede i tretmane.

 

Loyalty katalog Vjerni zdravlju

Postanite i vi član programa vjernosti

Stoga je pravo vrijeme da se i vi učlanite u ADIVA program vjernosti te postanete vlasnik ADIVA kartice koja donosi brojne pogodnosti. Naime, prilikom svake kupnje u bilo kojoj ADIVA ljekarni skupljajte bodove te ih zamijenite za poklon-proizvode, popuste na kupnju proizvoda i popuste na zdravstvene usluge iz nagradnog kataloga.

Sve informacije potražite na web stranici programa Vjerni zdravlju ili pozivom na besplatni telefon 0800 3352. Vama najbližu ADIVA ljekarnu potražite na našem lokatoru ljekarni.

NEWSLETTER

Prijavite se za naš newsletter i prvi saznajte informacije o posebnim ponudama