promo signPROMO ČLANAK

Koža, kosa i nokti - 14. lipnja 2021.
AUTOR ČLANKA - Adiva

Toleriane Ultra Dermallergo serum: Dnevna doza snage za osjetljivu i alergijama sklonu kožu

Osjećajte se dobro u osjetljivoj i alergijama sklonoj koži uz kap snage koja joj pomaže u održavanju dobre barijerne funkcije

Toleriane Ultra Dermallergo serum osjetljiva alergijama sklona koza

Kožna barijera ima ključnu ulogu u ponašanju organizma tijekom alergije, kao i u prevenciji, porastu i razvoju budućih alergijskih reakcija. Ona je mjesto susreta našeg imunosnog sustava s okolinom i ako je njena funkcija oslabljena, alergeni lako prodru u tijelo i uzrokuju reakciju na koži koja često preraste u alergiju. Zato je važno redovno je jačati, štiti i njegovati.

Kako iz La Roche-Posayja žele da se ljudi osjećaju dobro u osjetljivoj koži, linija Toleriane Ultra obogaćena je proizvodom Dermallergo, umirujućim dnevnim hidratantnim serumom namijenjenim onima s vrlo osjetljivom i kožom sklonoj alergijama.

Toleriane Ultra Dermallergo serum

Umiruje iziritiranu kožu, pomaže kod obnove kožne barijere

Pored toga što umiruje iziritiranu kožu, ovaj jedinstveni serum pomaže kod obnove kožne barijere i time djeluje preventivno – smanjuje rizik da dođe do oštećenja uzrokovanih alergijom i raznim iritacijama, poput nošenja maski. Za to je zaslužna inovativna kombinacija tri aktivna sastojka – neurosensina, osmolita i La Roche-Posay termalne vode. Njihovo djelovanje je višestruko. Neurosensin umiruje kožu, dok je osmolit, aminokiselina dobivena ekstrakcijom iz repe, zadužen za njenu zaštitu od vanjskih utjecaja (kao što su dehidracija i oksidacija). Istovremeno jača kožnu barijeru kako ne bi došlo do gubitka vode iz kože. Zahvaljujući jedinstvenim mineralima, La Roche-Posay termalna voda pruža umirujući efekt i smanjuje iritaciju kože.

Dugotrajan osjećaj ugode i hidratacije

Redovnim korištenjem Toleriane Ultra Dermallergo seruma, osjetljivoj koži dajete dnevnu dozu snage u borbi protiv alergijskih reakcija i ona ostaje hidrirana narednih 48 sati. Osvježavajuća tekstura ovog preparata laka je za nanošenje i djeluje umirujuće na kožu. 

Zato su svi proizvodi iz linije La Roche-Posay Toleriane Ultra formulirani s minimalnim brojem sastojaka kako bi se smanjio rizik od alergija i iritacija, a koži pružio dugotrajan osjećaj ugode.

Preporučena maloprodajna cijena proizvoda: Toleriane Ultra Dermallergo serum: 205,27 HRK

Više informacija i proizvoda namijenjenih njezi osjetljive i alergijama sklone kože potražite na ovom linku.

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button