O nama - 15. listopada 2017.
AUTOR ČLANKA - Redakcija

Dobrodošli u ADIVA ljekarne

Tražite li brz stručni savjet vezan uz poboljšanje zdravlja i primjenu lijekova, ADIVA ljekarnici stoje vam na raspolaganju u ADIVA ljekarnama diljem Hrvatske

U svakodnevnom životu često smo u potrazi za stručnim savjetima vezanim uz naše zdravlje – zanima nas ublažavanje simptoma, poboljšanje zdravlja, u nedoumici smo po pitanju izbora dodataka prehrani, zanima nas ispravna primjena bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda. Do stručnog i provjerenog odgovora na ta, ali i mnoga druga slična pitanja najbrže možemo doći u ljekarnama.

Ljekarnici već stoljećima svojim savjetima i stručnim znanjem o lijekovima stoje na raspolaganju pacijentima, a tradicija se nastavlja i danas, no dodatno proširena na digitalne platforme koje su olakšale i ubrzale međusobnu komunikaciju.

Stranica ADIVA.hr od 2011. godine otkako je pokrenuta do danas, rasla je, razvijala se te se profilirala kao jedini ljekarnički zdravstveni portal u Hrvatskoj, a iza kojeg stoje znanje i savjeti ADIVA ljekarnika. U nekoliko klikova mišem ili dodira vaših ekrana u bilo koje doba dana ili noći pronaći ćete brojne zanimljive savjetodavne teme, a pitanje možete poslati našim ljekarnicima putem obrasca na stranici. Savjetodavne tekstove pisane razumljivo i jezgrovito potpisuju najugledniji stručnjaci raznih struka i specijalizacija, od liječnika, fizioterapeuta, liječnika dentalne medicine, do psihologa i psihijatara.

Kako i zašto do nas

Ipak, najpotpuniji odgovor može vam ponuditi ADIVA ljekarnik u vama najbližoj ADIVA ljekarni koju možete potražiti na našem lokatoru. Kako bi pacijentima pružili najbolje, ADIVA ljekarnici polaze tečajeve stručnog usavršavanja koji im omogućuju stjecanje najnovijih stručnih saznanja o raznim tegobama i bolestima te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga.

S ciljem veće sigurnosti pacijenata te čim većeg doprinosa prevenciji bolesti i ublažavanju niza simptoma i tegoba, ADIVA ljekarne provode savjetodavne kampanje za pacijente. Za vrijeme njihova trajanja, uz dodatno savjetovanje, u ADIVA ljekarnama nudimo vam informativne letke pozicionirane u promotivnom stalku ADIVA zdravstvenog kutka. Letci su pisani jednostavno i razumljivo te sažimaju osnovne informacije vezane uz temu aktualne kampanje.

Pri posjetu ljekarni nemojte zaboraviti uzeti novi broj popularnog ADIVA Plus časopisa – s nakladom od 25.000 primjeraka vodeći je časopis među zdravstvenim dvotjednicima u Hrvatskoj.

Pridružite se ADIVA programu vjernosti

Nagrađujemo naše vjerne kupce. Pozivamo vas, ako još niste, da se pridružite programu vjernosti ADIVA ljekarni „Vjerni zdravlju“. Program vjernosti predstavlja samo korak dalje u procesu građenja povjerenja na kojem ADIVA ljekarnici već godinama rade – pouzdanost, stručnost i ljubaznost zasigurno predstavljaju osnovne razloge zbog kojih se pacijenti stalno vraćaju u ADIVA ljekarne.

Partneri ADIVA programa vjernosti renomirane su farmaceutske tvrtke i pružatelji zdravstvenih usluga koji u sklopu programa nagrađuju pacijente proizvodima i popustima na svoje proizvode i usluge u zamjenu za sakupljene bodove pri kupnji u ADIVA ljekarnama. 

Skenirajte QR kod i preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju:

adiva app qr code

Aplikaciju možete preuzeti i na:

ADIVA_app_app_store_button ADIVA_app_google_play_button