Pružite bolji život osjetljivoj koži

Tijekom zimskih mjeseci ljepotu kože je teško očuvati – hladan zrak oduzima joj toliko potrebnu vlagu, a stanje dodatno pogoršava vjetar. Pritom su najviše na udaru loše zaštićena ili posve otkrivena područja, odnosno lice i ruke.

5 koraka do mekih stopala

Na stopala se u zimskim mjesecima često zaboravlja jer nisu izložena pogledima. No da bismo bez nelagode mogli tijekom proljeća i ljeta osloboditi prste i pokazati pete, na njih valja misliti tijekom cijele godine. Iako se može činiti da je još rano razmišljati o pedikuri i njezi stopala, intenzivnija briga o njima počinje upravo u ovom razdoblju.

Malim skokovima do zdravlja i ljepote

Onima koji su u potrazi za nekim oblikom vježbanja, odnosno rekreacije mini trampolini mogli bi biti pravo otkriće. Vježbanje na elastičnoj podlozi mini trampolina promjera nešto većeg od jednog metra nije novi mondeni oblik vježbanja nego rekreacija poznata još iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

Usko, lijepo, ali ne baš zdravo

Ženska se moda dugo povezivala s neudobnošću, najbolji primjer su korzeti zbog kojih su dame iz prošlih stoljeća padale u nesvijest, a koji su, u nešto izmijenjenoj formi, popularni i danas. Moramo li doista i dalje trpjeti da bismo bile lijepe?

Vježbe za lijepo i mladoliko lice

Razmišljajući o pomlađivanju, najprije nam padaju na pamet kreme koje će ublažiti bore, ovješenost kože i dati joj blistav sjaj. Nastojimo dovoljno spavati, zdravo se hraniti, štitimo se od UV zračenja, odnosno pridržavamo se svega za što smo doznali da nas pomlađuje. No većina nas pritom zaboravlja da je naša vanjština ujedno i odraz stanja mišića lica koji se nalaze neposredno ispod kože.

Spas u zadnji čas

Svake si godine obećate da ćete ostaviti više vremena za sebe, ali svaki put ista priča - pečenje kolača, dekoriranje doma, zamotavanje darova, dočekivanje gostiju, briga o djeci… No, ne brinite se, čak i ako pred sobom nemate nekoliko sati, uz ove trikove izgledat ćete glamurozno i njegovano za blagdanski domjenak.

    ANKETA

Koji bolovi vas najčešće muče?