Molekula koja vraća sjaj

Život u gradovima ne pruža previše mogućnosti za uživanje u kisiku jer je zrak sve zagađeniji, a to se s vremenom ogleda i na koži koja pod utjecajem vanjskih čimbenika postaje siva poput zraka koji svakodnevno udišemo. No, zahvaljujući napretku tehnologije, i u urbanim sredinama koži možemo priuštiti molekule čistoga kisika.

10 zlatnih pravila mršavljenja

Topli dani sve su bliže i sigurni smo da su mnoge žene, pa i muškarci, u niskom startu za doba godine u kojem nećemo moći prikriti višak kilograma s nekoliko slojeva odjeće. Ovih deset pravila mogli bi vam olakšati put do željene linije.

Kozmetički salon u vašem domu

Posljednjih desetljeća bez tehnologije ne možemo, kako na poslu, tako i kod kuće. Napredak nije zaobišao ni područje industrije ljepote, pa su se na tržištu našli i specijalizirani uređaji koji nam omogućavaju da u nekim kozmetičkim ritualima uživamo i u udobnosti vlastita doma.

Pružite bolji život osjetljivoj koži

Tijekom zimskih mjeseci ljepotu kože je teško očuvati – hladan zrak oduzima joj toliko potrebnu vlagu, a stanje dodatno pogoršava vjetar. Pritom su najviše na udaru loše zaštićena ili posve otkrivena područja, odnosno lice i ruke.

5 koraka do mekih stopala

Na stopala se u zimskim mjesecima često zaboravlja jer nisu izložena pogledima. No da bismo bez nelagode mogli tijekom proljeća i ljeta osloboditi prste i pokazati pete, na njih valja misliti tijekom cijele godine. Iako se može činiti da je još rano razmišljati o pedikuri i njezi stopala, intenzivnija briga o njima počinje upravo u ovom razdoblju.

Malim skokovima do zdravlja i ljepote

Onima koji su u potrazi za nekim oblikom vježbanja, odnosno rekreacije mini trampolini mogli bi biti pravo otkriće. Vježbanje na elastičnoj podlozi mini trampolina promjera nešto većeg od jednog metra nije novi mondeni oblik vježbanja nego rekreacija poznata još iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

    ANKETA

Koji bolovi vas najčešće muče?