Vježbe za lijepo i mladoliko lice

Razmišljajući o pomlađivanju, najprije nam padaju na pamet kreme koje će ublažiti bore, ovješenost kože i dati joj blistav sjaj. Nastojimo dovoljno spavati, zdravo se hraniti, štitimo se od UV zračenja, odnosno pridržavamo se svega za što smo doznali da nas pomlađuje. No većina nas pritom zaboravlja da je naša vanjština ujedno i odraz stanja mišića lica koji se nalaze neposredno ispod kože.

Spas u zadnji čas

Svake si godine obećate da ćete ostaviti više vremena za sebe, ali svaki put ista priča - pečenje kolača, dekoriranje doma, zamotavanje darova, dočekivanje gostiju, briga o djeci… No, ne brinite se, čak i ako pred sobom nemate nekoliko sati, uz ove trikove izgledat ćete glamurozno i njegovano za blagdanski domjenak.

Pomlađivanje intimne zone

Nezadovoljstvo izgledom spolovila, fizičke tegobe, ali i manjak samopouzdanja pri intimnom odnosu učestali su problemi sve većeg broja žena. No danas se ne moramo „pomiriti“ s izgledom i funkcijom intimnih organa jer nam nova dostignuća omogućuju evidentne promjene nabolje.

Zamke raskošnih umjetnih trepavica

Bliži se doba blagdanskih domjenaka i zabava na kojima svaka žena želi zabljesnuti. Duge, guste i zavodljive trepavice uvijek su privlačile pažnju i laskale ženskim očima. Može nam se činiti da trepavice nikada ne mogu biti preduge, preguste ili prenaglašene pa korištenje ekstenzija predstavlja praktično i dugoročno rješenje uljepšavanja, ali budite oprezni, upozoravaju stručnjaci.

Zlatni standard za brisanje bora

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera - njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavnost primjene te neznatna bolnost pri injiciranju.

Nježni čin pomlađivanja kože

Željeli biste koži lica vratiti mladenački sjaj, ublažiti ožiljke od akni, smanjiti pliće bore, hiperpigmentacije mrlje ili keratoze? Jesen i zima idealno su doba godine da se podvrgnete nekom od dermokozmetičkih tretmana koji će ispuniti vaše želje jer je nakon njih koža osjetljiva te se ne bi smjela izlagati intenzivnim sunčevim zrakama.

    ANKETA

Koji bolovi vas najčešće muče?