Neodoljiva, magnetna privlačnost

Vjerujući da posjeduju protuupalna i detoksikacijska svojstva, magneti se u alternativnoj medicini koriste za liječenje raznih tegoba još od antičkih vremena, a neki stručnjaci tvrde da mogu djelovati i na ljepotu te zdravlje kože. Priča se da je i Kleopatra nosila jedan mali magnet na čelu kojim je čuvala svoju ljepotu. Čini se da se danas magnetna terapija vraća u velikom stilu, služeći ljepoti, a metode njezina korištenja su se dodatno poboljšale.

DERMATOVENEROLOGIJA

Pomlađivanje bez estetskih operacija

Pojam estetske dermatologije usko je vezan uz pojam estetske medicine koja podrazumijeva niz različitih tretmana za poboljšanje izgleda. Tradicionalno estetska medicina obuhvaća dermatologiju te plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju, odnosno invazivne (kirurške) i neinvazivne tretmane.

Molekula koja vraća sjaj

Život u gradovima ne pruža previše mogućnosti za uživanje u kisiku jer je zrak sve zagađeniji, a to se s vremenom ogleda i na koži koja pod utjecajem vanjskih čimbenika postaje siva poput zraka koji svakodnevno udišemo. No, zahvaljujući napretku tehnologije, i u urbanim sredinama koži možemo priuštiti molekule čistoga kisika.

10 zlatnih pravila mršavljenja

Topli dani sve su bliže i sigurni smo da su mnoge žene, pa i muškarci, u niskom startu za doba godine u kojem nećemo moći prikriti višak kilograma s nekoliko slojeva odjeće. Ovih deset pravila mogli bi vam olakšati put do željene linije.

Kozmetički salon u vašem domu

Posljednjih desetljeća bez tehnologije ne možemo, kako na poslu, tako i kod kuće. Napredak nije zaobišao ni područje industrije ljepote, pa su se na tržištu našli i specijalizirani uređaji koji nam omogućavaju da u nekim kozmetičkim ritualima uživamo i u udobnosti vlastita doma.

Pružite bolji život osjetljivoj koži

Tijekom zimskih mjeseci ljepotu kože je teško očuvati – hladan zrak oduzima joj toliko potrebnu vlagu, a stanje dodatno pogoršava vjetar. Pritom su najviše na udaru loše zaštićena ili posve otkrivena područja, odnosno lice i ruke.

    ANKETA

Osjećate li umor, peckanje i/ili nadraženost očiju?