Masažom od glave do pete do hormona sreće

Masaža je odličan način opuštanja, ali to nikako nije i njezina jedina dobrobit. Zahvaljujući znanstvenim istraživanjima koja su posvećena ovoj terapiji dodirom, masaža se više ne može nazivati tretmanom za dokone nego postaje pravi medikament za najrazličitije zdravstvene tegobe.

Tajne zavodljivih trepavica i obrva

Pravilno oblikovani lukovi obrva ne samo da naglašavaju oči nego uokviruju cijelo lice, a guste, duge trepavice i bez maskare uljepšavaju pogled. I dok su voluminoze trepavice oduvijek bile san svake žene, obrve su doživljavale turbulentne stilske promjene.

Kupke za tijelo i dušu

„Ne mogu se sjetiti nijedne tuge i boli na ovom svijetu koje vruća kupka barem malo ne može zaliječiti“, mudro je napisala pokojna američka spisateljica Susan Glaspell, vjerojatno uživajući u kadi. Kada ste vi posljednji put uronili u toplu kupku?

Muškarac u kozmetičkom salonu

Odijelo čini muškarca, ali što je s izgledom njegova lica i tijela? Dok zdrava i uravnotežena prehrana te fizička aktivnost mogu biti odlična odskočna daska i potpora vitalnijem i mladolikijem izgledu, pomoć se krije i u dermo-kozmetičkim tretmanima koji licu i tijelu vraćaju odmorniji i mlađi izgled.

Za čvršću kožu s manje bora

Svaka je žena u jednom trenutku života u potrazi za idealnom njegom protiv starenja. Ovisno o dobi, potrebi kože te biološkom, hormonalnom ili starenju pod utjecajem načina života, potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu.

Neodoljiva, magnetna privlačnost

Vjerujući da posjeduju protuupalna i detoksikacijska svojstva, magneti se u alternativnoj medicini koriste za liječenje raznih tegoba još od antičkih vremena, a neki stručnjaci tvrde da mogu djelovati i na ljepotu te zdravlje kože. Priča se da je i Kleopatra nosila jedan mali magnet na čelu kojim je čuvala svoju ljepotu. Čini se da se danas magnetna terapija vraća u velikom stilu, služeći ljepoti, a metode njezina korištenja su se dodatno poboljšale.

    ANKETA

Koristite li redovito tijekom toplih mjeseci pri odlasku u prirodu sredstva za zaštitu od insekata (repelente)?