Medico – prva bolnica u Hrvatskoj s američkom akreditacijom AACI

Riječka Specijalna bolnica Medico prva je hrvatska zdravstvena ustanova koja je dobila s američku akreditaciju AACI, odnosno certifikat kliničke izvrsnosti
Medico – prva bolnica u Hrvatskoj s američkom akreditacijom AACI
  • Sviđa mi se
Akreditacija je jamstvo za sigurnost pacijenata, njihovo povjerenje u zdravstveni sustav te kvalitetnu zdravstvenu uslugu u skladu s najvišim međunarodnim standardima kvalitete, ističu u Medicu.
Proces certificiranja provelo je američko međunarodno akreditacijsko povjerenstvo AACI (American Accreditation Commission International), jedno od najiskusnijih svjetskih organizacija u izdavanju kliničkih akreditacija i kliničkih certifikata izvrsnosti. AACI pomaže zdravstvene organizacije širom svijeta kako bi poboljšale kvalitetu zdravstvene zaštite, sigurnost pacijenata i kvalitetu pružanja zdravstvenih usluga. Njihova akreditacijska norma odobrena je od ISQue (The International Society for Quality in Health Care), krovne akreditacijske organizacije za kvalitetu u zdravstvu.

AACI tim uključuje stručnjake različitih struka koji su upoznati s lokalnim specifičnostima zdravstvenog sustava te koji objektivno ocjenjuju zdravstvene institucije, a svojim klijentima pomažu pronaći rješenja sukladno najboljim međunarodnim praksama i standardima.

Doznajte više na Medico.hr

    ANKETA

Uzimate li dodatke prehrani za jačanje imuniteta?