Tina Payne Bryson, Daniel J. Siegel

Disciplina bez drame

Pravo značenje riječi disciplina nije "dovođenje u red" kažnjavanjem nego poučavanje, tvrde proslavljeni autori knjige «Razvoj dječjeg mozga». Uz mnogo iskrenih priča i primjera te korisnih ilustracija knjiga «Disciplina bez drame» učinkovito, jednostavno i jasno vodit će vas kroz neposluh, suze i bijes vašeg djeteta – bez scena, vikanja i kažnjavanja. Naučit ćete kako se brzo i lako povezati s djetetom, preusmjeriti njegove emocije i iskoristiti priliku da ga podučite vještinama korisnim za cijeli život.

Izdavač: Planetopija

Julie Montagu

Superhrana

Od doručka do večere, od energetskih napitaka do brzih slastica za podizanje energije i snage, ova je knjiga vodič za cjelovitu gurmansku prehranu uz koju ćete postići bolju razinu energije, smršavjeti, sniziti razinu kolesterola, držati razinu šećera u krvi pod nadzorom te izgledati i osjećati se mlađe, i to bez mesa, mliječnih proizvoda, šećera i bez uskraćivanja.

Izdavač: Planetopija

Caroline Deacon

Kako umiriti bebu

Sve bebe imaju tri osnovne potrebe kojima vi kao roditelji trebate udovoljiti, a to su dodir, hrana i spavanje. Uspijete li zadovoljiti te potrebe svog dojenčeta, riješit ćete brojne poteškoće s plakanjem, hranjenjem i spavanjem te svojoj bebi pomoći da raste sretna, smirena i zadovoljna. Caroline Deacon svojim učinkovitim i provjerenim programom u tri koraka pokazuje kako pomoći bebi u svakodnevnim situacijama pri hranjenju, spavanju ili neutješnom plakanju.

Izdavač: Veble

SIR Kreativno kuhanje

Sir je jedna od najpoznatijih namirnica, nerijetko prisutna na našoj trpezi. No on je mnogo više od nadjeva za sendvič. Ova kreativna kuharica dokazuje da je sir izvrstan u različitim gurmanskim kombinacijama. Od kuhanih jela, pečenih poslastica, kolača, pita ili slasnih krem juha, recepti iz ove knjige omogućit će vam da proširite svoj jelovnik svakodnevnih jela i pripremite uzbudljive obroke za svoje ukućane i goste.

Izdavač: Veble

Željka Fordren-Jambrešić

Domaća jela

Sarma, punjene paprike, faširanci, bučnica, pašticada, fritaja, zlevanka... Brojna su jela koja nas vode u razne krajeve naše zemlje. Željka Fordren Jambrešić, dugogodišnja kuharica prirodne kuhinje, vješto je „prevela“ starinske, domaće, poznate recepte u njihove jednako ukusne veganske inačice u kojima će zasigurno uživati cijela obitelj.

Izdavač: Planetopija

Gabrielle Roth

Veze - niti naše intuitivne mudrosti

Gabrielle Roth, karizmatična osnivačica plesa 5 ritmova, glazbena i kazališna umjetnica, otvara nas čaroliji instinktivnog i intuitivnog koje svi nosimo u sebi. Veze su zbir mudrosti skupljenih na plesnom podiju, duhovno traganje za odgovorom što to znači biti ljudsko biće. Kakve to niti povezuju sve naše priče? Što je naša sudbina i kamo će nas odvesti? Jesmo li spremni postaviti važna pitanja i poslušati odgovor svoje unutarnje mudrosti? Jesmo li spremni živjeti vođeni intuicijom?

Izdavač: Planetopija

    ANKETA

Koji bolovi vas najčešće muče?