Helen Exley

Planer "Sretan dan!"

Ovaj zanimljivi planer sadrži citate ispunjene životnom radošću s dražesnim ilustracijama. Iznimno praktičan dnevnik daje vam mogućnost da pohranite važne podatke, adrese, detalje o kontaktima i bilješke. Osim toga, daje vam mjesta za vlastite misli o tome što vas usrećuje i koje biste korake trebali poduzeti da bi vam život tekao opušteno, a opet dobro isplanirano.

Izdavač: Veble

Emma Sargent, Tim Fearon

Vještina razgovora

Većina nas osjeća se pomalo nesigurno u nekim situacijama kao što je ulazak u prostoriju punu nepoznatih osoba ili držanje govora pred publikom. Uz pomoć ove knjige otkrijte ideje za započinjanje razgovora, savjete kako održavati razgovor tečnim, kako savladati nesigurnost, pobijediti nervozu i prevladati neugodne trenutke bez frustracija.

Izdavač: Veble

Otto Scharmer, Katrin Kaufer

Prijelaz ekonomije iz EGO sustava u EKO sustav

Kriza novog stoljeća zahtijeva promjenu iz ego sustava, koji je fokusiran isključivo na dobrobit pojedinca, u eko sustav koji svjesno radi za dobrobit cjeline. Jedan od vodećih ekonomista današnjice objašnjava kako izgleda promjena ekonomije prema ekološkoj svijesti te zašto je potrebno da oni koji odlučuju prošire svoja razmišljanja iz glave na srce kako bi ekonomija postala osviještena, humana i održiva za cijeli svijet.

Izdavač: Planetopija

Dr. Joe Dispenza

Stvorite novo JA

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgom te kako ih promijeniti. Knjiga „Stvorite novo JA“ naučit će vas da postanete tvorac svoje sudbine.

Izdavač: Planetopija

Philipp Vandenberg

Zaboravljeni pergament

Ovaj uzbudljivi roman donosi avanturističku priču o graditelju katedrala Ulrichu von Ensingenu i lijepoj kćeri knjižničara Afri, koji slučajno dolaze u posjed tajanstvenog pergamenta. Kada shvate značenje latinskog teksta koji razotkriva da je najvažnija vatikanska isprava krivotvorina, naći će se u životnoj opasnosti. Tajna koju je Vatikan čuvao više od 500 godina postat će kobna za one koji je otkriju.

Izdavač: Veble

Colin Cooper

Vodič za tate – njega djeteta

Ovaj vodič posebno namijenjen očevima pomoći će im u sigurnom i uspješnom sudjelovanju u njezi i razvoju njihove djece. Usmjeren na zadovoljavanje emocionalnih potreba djece, no istodobno potiče njihovu neovisnost i osjećaj sigurnosti, vodič za tate pruža savjete, strategije i rješenja hitnih situacija unutar obitelji i prilikom izlazaka.

Izdavač: Veble

    ANKETA

Uzimate li dodatke prehrani za jačanje imuniteta?