Časopis ADIVA Plus slavi 200. broj i nagrađuje čitatelje

Šaljite nam svoje prijedloge tema o kojima želite čitati, možda čak i nove rubrike, razmišljanja o tome kako biste željeli da vaša ADIVA Plus izgleda – najbolje nagrađujemo!
Časopis ADIVA Plus slavi 200. broj i nagrađuje čitatelje
  • Sviđa mi se
Ne možemo se pohvaliti sa 200 godina postojanja, ali danas s ponosom možemo objaviti da smo zaokružili naših prvih 200 brojeva časopisa ADIVA Plus, što nas doista ispunjava zadovoljstvom. Takav jubilej svakako zaslužuje da ga se barem simbolično obilježi, a posebno da ovom prilikom zahvalimo svima vama bez kojih sav naš trud ne bi imao smisla.
Prošlo je gotovo punih šest godina našeg postojanja u ljekarnama diljem Hrvatske. Prvi broj časopisa ADIVA Plus objavljen je u petak, 4. ožujka 2011. godine, doduše, malo drugačijeg imena – tada se zvao ADIVA TV Plus. Nismo odmah krenuli s brojnim zdravstvenim savjetima kao što to činimo danas, nego smo svaki petak „pokucali na vrata“ ljekarni donoseći čitateljima TV vodič i enigmatiku uz poneki zanimljiv tekst o zdravlju. No broj je naših stručnih suradnika rastao, kao i broj objavljenih tema te je nekadašnji TV vodič prerastao u pravi tiskani savjetnik o zdravlju današnjeg imena ADIVA Plus.

Naši autori - liječnici, farmaceuti, psiholozi i drugi stručnjaci - od samog početka svaku temu obrađuju na jednostavan i razumljiv način kako bi što više proširili znanje o mjerama prevencije i mogućnostima liječenja.

Prema procjenama, ADIVA Plus danas ima više od 50.000 čitatelja po broju, a osim tiskanog izdanja, kontakt s našim klijentima i čitateljima održavamo i putem Facebook stranice ADIVA Savjetom do zdravlja. Pozitivne reakcije koje primamo daju nam poticaj da se nastavimo razvijati ovim putem te da i dalje ulažemo dodatni trud i vrijeme u poboljšanje časopisa, no daju nam još veći osjećaj odgovornosti za širenje kvalitetnih i provjerenih savjeta koji ne dopuštaju površnost. Zdravlje naših čitatelja prvo je i osnovno od čega se polazi u svakom koraku, od planiranja teme, pisanja članka do njegove jezične prilagodbe.

Spomenimo i to da je svoje mjesto ADIVA Plus zauzela i u virtualnom svijetu – danas imamo više od 93.000 posjetitelja na web stranici www.adiva.hr, na kojoj prenosimo sve tekstove iz časopisa uz ostale zanimljivosti te gotovo 20.000 pratitelja na Facebook stranici ADIVA Savjetom do zdravlja. Posljednji objavljeni brojevi mogu se čitati i online na adresi http://www.issuu.com/adiva25.

Šaljite nam prijedloge i osvojite nagrade

Naravno, ništa ne bi bilo moguće bez vas, dragi naši čitatelji. Upravo zato želimo da se i vi uključite u proslavu ovog malog, ali nama velikog i posebno dragog jubileja. Kako bismo napredovali i postali još kvalitetniji, pozivamo vas da nam pošaljete svoja pisma u kojima ćete nam predložiti teme o kojima želite čitati, možda čak i nove rubrike, svoja razmišljanja o tome kako biste željeli da vaša ADIVA Plus izgleda, kakav bi trebao biti sadržaj.

Nagradit ćemo ukupno šest čitatelja – autori triju pisama koja nas razvesele primit će Alavi Winter essentials paket, a još tri pisma nagradit dostavom časopisa ADIVA Plus na kućnu adresu tijekom šest mjeseci.

Svoja pisma šaljite na adresu: PHOENIX Farmacija, za „200 brojeva ADIVA Plus“, p.p.184, 10000 Zagreb najkasnije do 16. siječnja. Imena dobitnika objavit ćemo u 201. broju časopisa ADIVA Plus i na web stranici www.adiva.hr.

I za kraj želimo svima vama uputiti jedno veliko hvala jer ste iz broja u broj uz nas te nas potičete da ustrajemo u ovom lijepom, kvalitetnom i korisnom projektu.

Vaša redakcija časopisa ADIVA Plus

Alavi Winter essentials - savršena njega kože zimi

Alavi Winter essentials savršen je paket za hladne zimske dane kada je koži potrebna dodatna njega. Certificirana organska kozmetika od najfinijih biljnih ulja, maslaca i ekstrakata kožu će zaštititi od vanjskih utjecaja, regenerirati te omogućiti besprijekorno njegovanu kožu. U paketu se nalaze Alavi Flora Divina Hidratantna krema 50 ml i Alavi Super bogata krema za ruke 50 ml.

Alavi Flora Divina Hidratantna krema, 50 ml - jedinstvena, intenzivno hidratizirajuća krema idealna je za suhu i dehidriranu kožu. Organski uzgojen baobab, kukui i mango maslac pružaju optimalnu hidrataciju suhe i pothranjene kože. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli krema se brzo upija te prodire direktno u dublje slojeve kože gdje je hrani i hidratizira.
Cijena Alavi Flora Divina Hidratantne kreme: 261,00 kn

Alavi Super Rich Hand cream, 50 ml - Alavi Super Bogata krema za ruke s organskom gotu kolom, rižinim uljem, lecitinom i uljem Tamanua intenzivno hidratizira i regenerira suhu kožu. Ova raskošna krema stvara bogati zaštitni sloj koji štiti kožu od gubitka vlage i preuranjenog starenja. Nagradite svoju kožu ovim intenzivnim tretmanom i pružite joj njegu koju zaslužuje.
Cijena Alavi Super Rich Hand cream: 135,00 kn


    ANKETA

Uzimate li dodatke prehrani za jačanje imuniteta?